Συγκλονιστική μινιατούρα από την Porsche για πολύ λίγους… (+video)

H Porsche όταν αποφασίζει να καταπιαστεί με κάτι, τότε το κάνει όχι απλώς καλά αλλά τέλεια. Όπως για παράδειγμα τέλεια είναι και αυτή η 935 υπό κλίμακα.

Βρείτε μας στο

Η Porsche 935 σε κλίμακα 1:18 είναι βαμμένη στα χρώματα της Martini και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε εμφάνιση από το κανονικό μοντέλο.

Έτσι, αν σου λείπουν τα περίπου 700.000 ευρώ που κοστίζει το κανονικό αυτοκίνητο, τότε δεν έχεις παρά να κοιτάξεις και αυτή την έκδοση. Μπορεί να είναι 18 φορές μικρότερη αλλά όπως λέει και η ίδια η Porsche, δεν είναι απλώς μία μινιατούρα. Είναι αδρεναλίνη, μαχητικό πνεύμα και πάθος.

Είναι οι αρχές της Porsche οι οποίες δεν μπαίνουν υπό κλίμακα.

Το συγκεκριμένο μοντελάκι θα κατασκευαστεί και αυτό σε περιορισμένο αριθμό, όπως εξάλλου και το κανονικό αυτοκίνητο, με τον αριθμό του να μην ξεπερνά τις 1.911 μονάδες.

Μάλιστα είναι αρκετά δύσκολο να το βρει κάποιος, καθώς ακόμη και η ίδια η Porsche στο Online κατάστημά της δεν το έχει διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

Όσον αφορά την τιμή του, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Porsche στην Ελβετία, κοστίζει 302 ευρώ.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr