Συγκομιδή μήλων με… ρομπότ ετοιμάζουν οι Αυστραλοί (+video)

Αυτόνομη ρομποτική... χείρα βοηθείας προτείνει πανεπιστήμιο της Αυστραλίας σε όσους καλλιεργούν μήλα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο εντυπωσιακό video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ρομπότ Monash Αυστραλία μήλα 2021

Συγκεκριμένα οι ερευνητές του πανεπιστημίου Monash της Αυστραλίας, με επικεφαλής τον δρ. Chao Chen, εξέλιξαν και μας παρουσιάζουν έναν αυτόνομο ρομποτικό βραχίονα διαφορετικό από τους άλλους, ο οποίος μπορεί να συλλέξει μήλα με μεγάλη επιτυχία αλλά και σχετική ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης: Η Bridgestone στην μάχη για το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο μεγάλης εμβέλειας

Το νέο αυτό αυτόνομο ρομποτικό χέρι δημιουργήθηκε για να δώσει λύση στην έλλειψη… φυσικών χεριών που παρατηρείται στην Αυστραλία με τους καλλιεργητές μήλων και όχι μόνο να μην έχουν στη διάθεση τους αρκετούς εργάτες για τη συγκεκριμένη χειρωνακτική εργασία.


Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί το ρομπότ, που βρίσκεται φυσικά ακόμη σε φάση εξέλιξης, μπορεί από μόνο του να εντοπίσει, να συλλέξει και να αποθέσει ένα μήλο, κάθε φορά που εκτείνεται ο βραχίονας του.

Σε δοκιμές μάλιστα που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα μέσα στο 2021, το εν λόγω αυτόνομο ρομπότ κατάφερε να συλλέξει πάνω από το 85% των μήλων που μπορούσε να φτάσει, ενώ προκάλεσε “ζημιά” (τα έκοψε χωρίς το κοτσάνι τους, κάτι που δεν είναι αποδεκτό για κάποιος πωλητές λιανικής στην Αυστραλία) μόλις στο 6% όσων μήλων συλλέχθηκαν. Ο μέσος χρόνος συγκομιδής για κάθε μήλο φτάνει περίπου στα εννέα δεύτερα προς το παρόν, με απώτερο στόχο να πέσει στα επτά δευτερόλεπτα.

Mercedes-AMG: Plug-in σύστημα ηλεκτροκίνησης με άρωμα…F1

Με την αξιοποίηση τεχνητής νοημοσύνης και του συστήματος “όρασης” που εξέλιξαν οι ερευνητές του Monash το ρομπότ μπορεί επίσης να κατηγοριοποιήσει διάφορα εμπόδια για τη συγκομιδή των μήλων (π.χ. κλαδιά και φύλλα) και να υπολογίσει έτσι τη βέλτιστη “διαδρομή” που θα κάνει ο βραχίονας κατά την έκταση αλλά και επαναφορά στην αρχική του θέση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.