Συνελήφθη 31χρονος που “εξαφάνιζε” τα smart στην Αττική (+video)

Εξιχνιάστηκαν 11 υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων της συγκεκριμένης μάρκας. Δείτε το video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Smart

Στο Περιστέρι συνελήφθη ο 31χρονος ημεδαπός που “εξαφάνιζε” αυτοκίνητα μάρκας smart στην Αττική. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων και ο παραβάτης κατηγορείται ως μέλος συμμορίας που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές οχημάτων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που αναζητούνται, κινούνταν κατά τις απογευματινές ώρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αναζητούσαν αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας, τα οποία όταν οι συνθήκες θα ήταν πρόσφορες αφαιρούσαν με συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Η συμμορία είχε στην κατοχή της ειδικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την αφαίρεση των συγκεκριμένων οχημάτων, όπως διαγνωστικά που συνδέονται στη θύρα στο ενσωματωμένο σύστημα διάγνωσης του οχήματος, καθώς και αυτοσχέδια εργαλεία τύπου «Τ» που χρησιμοποιούνται για την παραβίαση των θυρών.

Στη συνέχεια, οδηγούσαν και στάθμευαν προσωρινά, τα αφαιρεθέντα οχήματα, σε υπόστεγο-χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Μενιδίου. Μετά την έλευση κατάλληλου χρονικού διαστήματος, τα μετέφεραν είτε στην οικία του 31χρονου, είτε σε έτερα σημεία «καβάτζες», όπου σχεδίαζαν την περαιτέρω διάθεση τους.

Στη συνέχεια, είτε τα αποσυναρμολογούσαν για να επισκευάσουν οχήματα με υλικές ζημιές που είχαν αγοράσει σε προγενέστερο χρόνο, είτε ακόμη πλαστογραφούσαν τους χαρακτηριστικούς αριθμούς των οχημάτων με σκοπό την πώληση τους σε ανυποψίαστους αγοραστές.

Κατά την επιχείρηση αναζήτησης του 31χρονου, αρχικά εντοπίστηκε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει προ ολίγου από το Μαρούσι και στη συνέχεια κατελήφθη να επιβαίνει σε έτερο αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας όπου και ακινητοποιήθηκε και όπως εξακριβώθηκε ήταν πλαστογραφημένο και είχε κλαπεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Γαλάτσι.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων,
-ειδικό εργαλείο χάραξης αριθμών πλαισίου,
-κινητήρας οχήματος,
-διαγνωστικό οχημάτων και
-πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί -11- περιπτώσεις κλοπών οχημάτων. Ο 31χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.