“Συνελήφθη” στην Ευρώπη το 5θυρο Suzuki Jimny

Πέρασε από περιπέτειες στην ευρωπαϊκή αγορά, τώρα όμως εξηλεκτρίζεται και έρχεται σε πεντάθυρη έκδοση. Η έλευση του "μεγάλου" Suzuki Jimny πλησιάζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι ένα αυτοκίνητο που έχει αγαπηθεί πολύ στην χώρα μας. Η νέα του γενιά ήρθε πριν από μερικά χρόνια, αλλά πλέον οι αυστηροί ρύποι έχουν περιορίσει την διαθεσιμότητα μόνο στην επαγγελματική έκδοση. Τώρα, οι Ιάπωνες επανέρχονται, εξηλεκτρίζοντας το σκληροτράχηλο μοντέλο τους και ετοιμάζουν την μεγαλύτερη έκδοση με πέντε πόρτες.

Διαβάστε επίσης: Οι δοκιμασίες που έκαναν το Suzuki Jimny off road animal (+video)

Το πεντάπορτο Suzuki Jimny εντοπίστηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος από το Carscoops. Μπορεί να είναι έντονα καμουφλαρισμένο, αλλά είναι εμφανές ότι φέρει σημαντικά μεγαλύτερο μεταξόνιο και δύο επιπλέον πόρτες. Επιπλέον, είναι ορατή η θέση της ρεζέρβας στην πόρτα αποσκευών, συνεπώς η τελευταία θα ανοίγει στο πλάι, όπως έχουμε δει σε πολλά SUVs.

Για την ώρα, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τεχνικά χαρακτηριστικά από την ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο είναι γνωστό ότι για να κάνει “καριέρα” στην ευρωπαϊκή αγορά, το Suzuki Jimny θα πρέπει να είναι εξηλεκτρισμένο. Αυτό βέβαια, δεν είναι πρόβλημα για τους Ιάπωνες, μιας και ήδη προσφέρουν εξηλεκτρισμένη γκάμα σε μοντέλα όπως το Suzuki Vitara.

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε με ημερομηνίες, αλλά φημολογείται πως η συγκεκριμένη έκδοση θα ονομάζεται Suzuki Jimny Long και θα έρθει προς τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023. Πιθανόν να την δούμε να συνοδεύεται και από μία facelift έκδοση του τρίθυρου Jimny.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.