Οι δοκιμασίες που έκαναν το Suzuki Jimny off road animal (+video)

Το μέλλον του στην Ευρώπη είναι αβέβαιο, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι είναι σκληροτράχηλο. Δείτε τι «τραβάει» το Suzuki Jimny στις δοκιμασίες της εταιρείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Suzuki Jimny τα βρήκε… σκούρα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με του ρύπους. Ωστόσο κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα αυτοκίνητα της αγοράς. Δείτε σε ένα video μέσα από τι δοκιμασίες πέρασε πριν φτάσει στα χέρια των αγοραστών.

Αρχικά εξετάστηκε η συμπεριφορά του στην πίστα, όπου ελέγχθηκε η σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και η αντοχή για σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα. Έπειτα περνά από το «βελγικό μονοπάτι», έτσι λέγεται η δοκιμασία σε κακοτράχαλο δρόμο με τούβλα που συναντάμε στο κέντρο πολλών ευρωπαϊκών πόλεων. Είναι μία καλή δοκιμασία για τον έλεγχο των θορύβων εντός της καμπίνας.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με το Suzuki Jimny στην Ελλάδα;


Στη συνέχεια διασχίζει ένα δρόμο όπου το νερό καλύπτει σχεδόν όλο τον εμπρός προφυλακτήρα. Εκεί ελέγχονται πιθανές διαρροές εντός της καμπίνας. Η διαδικασία του ελέγχου συνεχίζεται με την αεροδυναμική μελέτη και την δυναμομέτρηση του κινητήρα σε ειδικό πάγκο.

Ακολουθούν οι δοκιμές σε ιδιαίτερες θερμοκρασιακές συνθήκες. Το αμάξωμα του Suzuki Jimny δοκιμάζεται σε ψυχρό θάλαμο και στη συνέχεια το σύστημα κλιματισμού καλείται να ανταπεξέλθει σε υψηλή θερμοκρασία.

Διαβάστε το αφιέρωμά μας στο Suzuki Jimny (+videos)

Βέβαια, η πιο εντυπωσιακή δοκιμασία είναι αυτή που γίνεται πάνω σε μία υδραυλική διάταξη. Το αυτοκίνητο ταρακουνιέται βίαια, ώστε να γίνει μία προσομοίωση των δυνάμεων που ασκούνται στην ανάρτηση σε κακό οδόστρωμα. Η συγκεκριμένη δοκιμασία διαρκεί αρκετές ώρες και οι μηχανικοί παρακολουθούν αν θα προκύψει κάποια βλάβη.

Τέλος, ένα ρομπότ ανοιγοκλείνει τις πόρτες δεκάδες χιλιάδες φορές, ώστε να διαπιστωθεί η αξιοπιστία του μηχανισμού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.