Συνεργασία των Big four στις “δίτροχες” μπαταρίες!

Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha θα συνεργαστούν πάνω σε νέο πρότζεκτ για την εξέλιξη κοινών μπαταριών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
honda kawasaki yamaha suzuki μπαταριών

Οι τέσσερις ασιατικοί γίγαντες των δύο τροχών αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό ηλεκτρικό μέλλον τουλάχιστον αναφορικά με το κομμάτι της τροφοδοσίας των μοτοσικλετών, scooter και παπιών τους.

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη σχετική κοινή δήλωση από τις Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha ωστόσο η είδηση για τη μεταξύ τους συνεργασία μας έρχεται από την έγκυρη βρετανική εφημερίδα MCN.

Οι Βρετανοί αναφέρουν πως οι νέες κοινές συστοιχίες μπαταριών θα βασίζονται πάνω στις ανταλλάξιμες μπαταρίες που έχει ήδη αναπτύξει η Honda και ονομάζει Honda Mobile Power Pack, τις οποίες και είχε παρουσιάσει στο κοινό πριν από δύο περίπου χρόνια, στην έκθεση του Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών.


Το άρθρο των Βρετανών περιέχει και δηλώσεις του Noriaki Abe, της Honda ο οποίος κάνει λόγο για συνεργασίες μεταξύ των τεσσάρων Ιαπώνων που επαναλαμβάνονται, ενώ αναφορικά με το νέο πρότζεκτ αναφέρει και το πανεπιστήμιο της Osaka, το οποίο θα λάβει επίσης μέρος στη εξέλιξη των νέων μπαταριών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, φοιτητές του πανεπιστημίου της Osaka θα δοκιμάζουν ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, ενώ εντός του πανεπιστημίου θα υπάρχουν σταθμοί ανταλλαγής μπαταριών. Το πρότζεκτ έχει σαν στόχο να εξετάσει αν η εφαρμογή μικρότερων και ανταλλάξιμων μπαταριών μπορεί να προσφέρει περισσότερα έναντι των μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά και βαρύτερων μονάδων.

Οι δοκιμές θα κρατήσουν για τουλάχιστον ένα χρόνο για να οριστικοποιηθούν οι προδιαγραφές των μπαταριών και να δοκιμαστεί και η συμβατότητα τους στα διαφορετικά συστήματα των τεσσάρων Ιαπώνων κατασκευαστών.

Πηγή: MCN

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]