Τα ελαστικά που δεν χάνουν αέρα, δοκιμάζονται σε δημόσιο δρόμο

Δεν χάνουν αέρα, γιατί... δεν έχουν αέρα τα πρωτότυπα ελαστικά UPTIS της Michelin, τα οποία δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες, πλέον και στην Ευρώπη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Michelin Uptis ελαστικά που δεν σκάνε 2023

Η Michelin ήταν από τους πρώτους κατασκευαστές που ασχολήθηκε με την εξέλιξη ελαστικών για επαγγελματικά αλλά και επιβατικά μοντέλα, τα οποία δεν χρειάζονται αέρα υπό πίεση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κάνοντας έτσι τον εφιάλτη του σκασμένου ελαστικού κομμάτι του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης – BMW: Φέρνει πιο κοντά την εικονική πραγματικότητα με το αυτοκίνητο

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τα UPTIS (Unique Puncture-proof Tire System) πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, ενώ φέτος ξεκίνησε τις δοκιμές τους σε πραγματικές συνθήκες τόσο στην Ασία όσο και στη Β. Αμερική.


Με σκοπό να τα φέρουν και επί ευρωπαϊκού εδάφους, οι Γάλλοι δεν σταματούν εκεί καθώς ανακοίνωσαν πρόσφατα την πιλοτική συνεργασία τους και με την γαλλική εταιρεία υπηρεσιών ταχυδρομείου La Poste, η οποία θα εξοπλίσει 40 δικά της βαν με τα UPTIS έως και το τέλος του 2024. Ήδη τα πρώτα τρία van της La Poste φέρουν τα πρωτότυπα ελαστικά της Michelin από τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης: Πώς το Mazda CX-60 έρχεται στα μέτρα του Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και στα δικά σου (video)

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει δεδομένα από δοκιμές σε δημόσιο δρόμο που ξεπερνούν τα τρία εκατ. χιλιόμετρα και ο νέος κύκλος δοκιμών των UPTIS που ξεκίνησε φέτος μάλλον δείχνει ότι η εμπορική τους διαθεσιμότητα δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Τα Michelin UPTIS συνδυάζουν μια ζάντα αλουμινίου με έναν ελαστικό “σκελετό” πάνω στον οποίο εφάπτεται το πέλμα, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα (glass fiber reinforced plastic -GFRP) και αντικαθιστά τον αεροθάλαμο.

Η νέα τεχνολογία των Γάλλων, η οποία θα είναι διαθέσιμη και για επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εκτός από το προφανές πλεονέκτημα που φέρνει στα ελαστικά -δεν σκάνε- μπορεί να μειώσει σημαντικά τον όγκο των ελαστικών που πετάγονται κάθε χρόνο γιατί δεν μπορούν να επιδιορθωθούν, αλλά και εκείνων που πρέπει να αντικατασταθούν επειδή έχουν παρουσιάσει ανομοιόμορφη φθορά λόγω χρήσης με λάθος πίεση αέρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.