Τα λιπαντικά Areca στην Ελλάδα από τον όμιλο Σφακιανάκη

O ομιλάς Σφακιανάκη ανακοίνωσε συνεργασία με την Durand Production France για την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά των λιπαντικών Areca.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λιπαντικά Areca όμιλος Σφακιανάκη 2023

Η Durand Production France (μέλος του Ομίλου Cipelia) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες λιπαντικών με έδρα τη Γαλλία, με παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες και με τεράστια παραγωγική ικανότητα η οποία καλύπτει το 15% της γαλλικής αγοράς στα λιπαντικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 Mild Hybrid 

Τα λιπαντικά Areca παράγονται αμιγώς στη Γαλλία και είναι αναγνωρισμένα σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, αναδεικνύοντας για δεκαετίες την υψηλή τεχνογνωσία των προϊόντων “100% Made in France”.

Τα λιπαντικά των Γάλλων είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξιόπιστη λίπανση και προστασία του κινητήρα, προλαμβάνοντας τη φθορά και παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Η πλήρης γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 600 κωδικούς, εξασφαλίζει εναλλακτικές λύσεις υψηλής ποιότητας για την αξιόπιστη και αποτελεσματική λίπανση των οχημάτων, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλου εύρους.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το υβριδικό και τετρακίνητο Suzuki Ignis

Στα προϊόντα Areca περιλαμβάνονται λιπαντικά κινητήρα επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργου, λιπαντικά μοτοσυκλετών και εξωλέμβιων μηχανών, λιπαντικά συστήματος μετάδοσης κίνησης, υδραυλικά λιπαντικά, υγρά φρένων, καθαριστικά παρμπρίζ, ψυκτικά υγρά και αντιψυκτικά.

Τα λιπαντικά Areca παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια βασικά ορυκτέλαια και πρόσθετα των μεγαλύτερων εταιριών, ενώ έχουν λάβει εγκρίσεις προδιαγραφών (Approvals) από σημαντικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (OEM).

Παράλληλα οι ανταγωνιστικές τιμές των λιπαντικών Areca, συμβάλουν στην εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.