Τα μοντέλα που πούλησαν περισσότερο στην Ευρώπη το 2018

Το 2018 ήταν μία χρονιά κατά την οποία η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου σταθεροποιήθηκε σε πωλήσεις. Ποια ήταν όμως τα μοντέλα που πούλησαν περισσότερο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το 2018 η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου είδε τις πωλήσεις της να σταματούν στα 15,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα, πωλήσεις σχεδόν ίδιες (για την ακρίβεια 346 περισσότερες μονάδες) σε σύγκριση με το 2017. Ποια ήταν όμως τα μοντέλα εκείνα που κατάφεραν να κάνουν τις περισσότερες πωλήσεις; Ποιο μοντέλο ήταν δημοφιλέστερο για το 2018;

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ήταν το VW Golf με 445.754 πωλήσεις. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Renault Clio με 336.268 πωλήσεις, ενώ το… βάθρο συμπλήρωσε το VW Polo με 299.920 ταξινομήσεις. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισαν τα Ford Fiesta και Nissan Qashqai αντίστοιχα.

Στους μεγάλους νικητές της χρονιάς που μας πέρασε ήταν το Peugeot 3008 με άνοδο 26% σε σχέση με το 2017, το Dacia Duster με άνοδο 22% σε σχέση με το 2017 και το VW Polo με άνοδο πωλήσεων 10%.


Από την άλλη, στους χαμένου συγκαταλέγεται σίγουρα το Opel Astra που είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 27%, το VW Passat με μείωση πωλήσεων 14% και το Fiat Panda με μείωση της τάξης του 10%.

Τέλος, όσον αφορά τις κατηγορίες αυτοκινήτων και τις πωλήσεις τους στην Ήπειρό μας, πρώτη είναι η κατηγορία των SUV με ξεκάθαρη διαφορά πλέον από την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, το μερίδιό τους έφτασε στο 34,6% από το 29,2 το 2017. Η κατηγορία των “μικρών” από την άλλη έχει μερίδιο 20,4% (σταθερή πορεία καθώς το 2017 είχε 20,8% μερίδιο αγοράς).

Ακολουθεί ο πίνακας της JATO με τις ταξινομήσεις στην Ευρώπη ανά μάρκα (αριστερά) και ανά μοντέλο (δεξιά) συνοδευόμενες από το μερίδιο αγοράς. Στο κέντρο μπορείτε να δείτε επίσης τους κερδισμένους και τους χαμένους του 2018.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]