Τα μυστικά του κινητήρα της Porsche 911 Turbo S (+video)

Η απόδοση της νέας Porsche 911 Turbo S έφτασε στους 650 ίππους, αυξήθηκε δηλαδή κατά 70. Πώς τα κατάφεραν οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από μερικές ημέρες παρουσιάστηκε επίσημα η κορυφαία έκδοση της Porsche 911 Turbo S. Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά της είναι η αύξηση της ιπποδύναμης κατά 70 ολόκληρους ίππους. Ας δούμε τα σημαντικότερα στοιχεία του εξακύλινδρου μοτέρ.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι στο πίσω μέρος του γερμανικού μοντέλου βρίσκεται ένα επίπεδος κινητήρας. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 3,8 λίτρα και την υπερπλήρωση αναλαμβάνει έναν twin-turbo σύστημα. Αποδίδει 650 ίππους, απόδοση αυξημένη κατά 70 ίππους, όπως ήδη αναφέραμε.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Turbo S με 650 ίππους (+video)


Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση της Porsche 911 Turbo S, οι μηχανικοί προχώρησαν σε μερικές αναβαθμίσεις. Αρχικά, τοποθετήθηκαν δύο νέοι στροβιλοσυμπιεστές με αναβαθμισμένο σύστημα VTG (Variable Turbine Geometry). Πρόκειται για ένα σύστημα που μεταβάλλει τη γεωμετρία των πτερυγίων, ενώ η πίεση υπερπλήρωσης βρίσκεται στα 1,4 bar.

Η αρχή λειτουργίας είναι σχετικά απλή. Στις χαμηλές στροφές λειτουργίας, όπου τα καυσαέρια δεν έχουν την απαιτούμενη κινητική ενέργεια, τα πτερύγια παραμένουν κλειστά. Με την αύξηση των στροφών λειτουργίας, ένας υδραυλικός μηχανισμός αυξάνει την επιφάνεια των πτερυγώσεων. Κάπως έτσι εξαλείφεται το φαινόμενο της υστέρησης (turbo lag).

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στους κινητήρες πετρελαίου. Αντίθετα, στην περίπτωση των βενζινοκινητήρων, η αυξημένη θερμοκρασία των καυσαερίων (τείνει στους 1.000°C) αποτελούσε σημαντικό εμπόδιο. Αυτό ίσχυε μέχρι το 2005, όπου τα σύγχρονα υλικά και ένα σύστημα ψύξης έδωσαν τη δυνατότητα τοποθέτησης VTG. To πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο τοποθέτησε η Porsche τη συγκεκριμένη τεχνολογία ήταν η 911 (997) Turbo.

Τροποποίηση υπάρχει και στη σχεδίαση των συστημάτων εισαγωγής-εξαγωγής, ώστε να βελτιωθεί η αναπνοή του κινητήρα. Ταυτόχρονα, το κύκλωμα ψύξης είναι ανασχεδιασμένο. Εκτός από τους αυλούς εισαγωγής πίσω από τις πόρτες, υπάρχουν οπές και κάτω από την αεροτομή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.