Τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και τα μοτέρ που φοράνε

Την ενίσχυση του στόλου περιπολικών της με Nissan Qashqai ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δείτε πόσα οχήματα απέκτησε συνολικά και με τι μοτέρ

Βρείτε μας στο

Η Ελληνική Αστυνομία εμπιστεύτηκε για τον στόλο της το Nissan Qashqai. Το SUV της ιαπωνικής μάρκας θα δώσει άμεση ενίσχυση στην Ελληνική Αστυνομία με 120 περιπολικά οχήματα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Δείτε εδώ τα νέα… καμάρια του στόλου της αστυνομίας του Abu Dhabi

Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής. Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών Nissan Qashqai, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους.

Αυτό είναι το περιπολικό που δεν θες να δεις στους καθρέφτες σου

Τα περιπολικά Nissan Qashqai είναι 4×4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή της συγκεκριμένης έκδοσης). Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Άψογες “Καναδέζες” πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας αλλά…