Τα νέα ρολόγια χειρός της Jeep, με έμπνευση στρατιωτική

Η Jeep συνεργάστηκε με την καναδική Marathon Watch και παρουσιάζει τη νέα σειρά ρολογιών χειρός Jeep x Marathon που χαρακτηρίζονται από τις υψηλές προδιαγραφές τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep brand and Marathon Watch

Οι φίλοι της αμερικάνικης εταιρείας που θέλουν ένα ρολόι το ίδιο “σκληροτράχηλο” με τα μοντέλα της Jeep, το οποίο να εκφράζει παράλληλα τη στρατιωτική της κληρονομιά, μπορούν πλέον να βρουν αυτό που έψαχναν έπειτα από τη συνεργασία της με την καναδική Marathon Watch.

Διαβάστε επίσης: Η MINI με νέα συλλογή lifestyle αξεσουάρ και ρουχισμού

Η σειρά Jeep x Marathon βασίζεται σε πολύ γνωστά ρολόγια της Marathon Watch και φέρει σχεδιαστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από δύο εμβληματικά οχήματα της Jeep: το Willys MB, το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στον 2ο ΠΠ και το σύγχρονο Wrangler Rubicon.


Η επιλογή της Marathon Watch από τη Jeep για τη δημιουργία της νέας, ελβετικής κατασκευής σειράς ρολογιών δεν είναι τυχαία αφού και οι δύο εταιρείες έχουν κοινές στρατιωτικές “ρίζες”. Το 1941 η Willys-Overland ήταν η εταιρεία που κέρδισε το συμβόλαιο με τον αμερικάνικο στρατό για την προμήθεια 4κίνητων οχημάτων αναγνώρισης για τις ανάγκες του πολέμου στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα στα αυτοκίνητα και στις μοτοσικλέτες που τραγουδήσαμε – Μέρος 1ο

Από την άλλη η Marathon Watch επίσημα ξεκίνησε να κατασκευάζει ρολόγια για τις ανάγκες του πεζικού των συμμαχικών δυνάμεων την ίδια περίοδο.

Η σειρά Jeep x Marathon αποτελείται από τέσσερα συνολικά ρολόγια. Τα δύο ανήκουν στην “Γενικής Χρήσεως” συλλογή “General Purpose (GP) Officer’s” της Marathon και ονομάζονται Willys και τα άλλα δύο στην “Search and Rescue” (SAR ) -Έρευνα και Διάσωση- και ονομάζονται Rubicon.

Τα δύο ρολόγια γενικής χρήσεως General Purpose (GP) Officer’s έχουν διάμετρο κάσας στα 41 χλστ. και η σχεδίασή τους είναι εμπνευσμένη από το αυθεντικό ρολόι των Καναδών του 1941. Το ένα φέρει αυτόματο ελβετικό μηχανισμό Sellita SW210-1 για την κίνηση των δεικτών του και το άλλο τον μηχανισμό μπαταρίας quartz ETA F06.402 HeavyDrive-PreciDrive. Τα ρολόγια είναι αδιάβροχα έως τα 50 μέτρα με τιμές στην Ευρώπη τα 600 ευρώ για το μπαταρίας και τα 780 για το αυτόματο.

Τα ρολόγια της σειράς SAR έχουν επίσης ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 χλστ. αλλά και στεφάνι που μπορεί να περιστραφεί και προς της δύο κατευθύνσεις. Για το αυτόματο ρολόι χρησιμοποιείται ο ελβετικός μηχανισμός Sellita SW200-1, ενώ η έκδοση μπαταρίας φέρει τον επίσης ελβετικό ETA F06.412 HeavyDrivePreciDrive.

Και τα δύο ρολόγια SAR φέρουν χαραγμένη την εμβληματική γρίλια των Jeep, το αστέρι της Willys στην κορώνα αλλά και λεπτομέρειες στο καντράν του που είναι εμπνευσμένες από τον πίνακα οργάνων. Και τα δύο είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών και προσφέρουν αδιαβροχοποίηση σε βάθος έως και 300 μέτρων. Η τιμή για το Rubicon μπαταρίας είναι 1.440 ευρώ και για το αυτόματο 1.800 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.