Τα όρια ταχύτητας στην Ευρώπη: Το χαμηλότερο, το υψηλότερο και το… ανύπαρκτο

Τι ισχύει σχετικά με το ανώτατο όριο ταχύτητας στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης; Ας δούμε τον σχετικό πίνακα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
dromos

Πολλές φορές έχει ανοίξει συζήτηση σχετικά με τα όρια ταχύτητας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με το τι ισχύει στην κάθε μία ξεχωριστά. Βλέπετε υπάρχουν αρκετές διαφορές από χώρα σε χώρα, καθώς συναντάμε ανώτατα όρια που αλλού είναι χαμηλά και αλλού… ανύπαρκτα.

Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε και στον πιο κάτω πίνακα, υπάρχουν ανώτατα όρια ταχύτητας που ξεκινούν από τα 100 χλμ./ώρα (Ολλανδία) και φτάνουν στο… άπειρο, καθώς στην Γερμανία υπάρχουν σημεία της Autobahn που δεν έχουν περιορισμό στην ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Κατά τα άλλα, φαίνεται πως το ανώτατο όριο των 130 χλμ./ώρα είναι αυτό που έχει επικρατήσει, καθώς ισχύει σε 11 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα), ενώ η Πολωνία είναι στα… άκρα με ανώτατο όριο 140 χλμ./ώρα.

*Στο Ηνωμένο Βασίλειο το ανώτατο όριο είναι 70 μίλια/ώρα (113 χλμ./ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα)

ΠΗΓΗ: statista.com 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr