Τα πέντε μεγάλα έργα που αλλάζουν τη Βόρεια Ελλάδα – Πότε παραδίδεται το “Fly Over”

Πέντε μεγάλα έργα πρόκειται να αναβαθμίσουν σημαντικά τις μεταφορές στη Βόρεια Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Δείτε τα χρονοδιαγράμματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
flyover

Μέσα από την ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, στο Συνέδριο «Prodexpo» στη Θεσσαλονίκη, γνωστοποιήθηκε το χρονοδιάγραμμα των μεγάλων έργων που θα ολοκληρωθούν στη Βόρεια Ελλάδα. Ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε!

Δείτε επίσης: Αθήνα–Μέτσοβο σε 4 ώρες – “Προχωρά” ο αυτοκινητόδρομο των 181,5 χλμ. (+video)

1. Το Μετρό Θεσσαλονίκης
Το Μετρό παραδίδεται το Νοέμβριο του 2024. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα Μετρό στην Ευρώπη, αφού διαθέτει τα πλέον καινοτόμα συστήματα και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας. Σε όλο το μήκος της γραμμής διεξάγονται δοκιμαστικά δρομολόγια. Επιπλέον, οι εργασίες κατασκευής της επέκτασης προς την Καλαμαριά αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα περίπου 6 – 8 μηνών μετά την παράδοση της βασικής γραμμής.


2. Fly Over
Το Fly Over είναι χρήσιμο και αναγκαίο έργο για την πόλη, όπως αναγνωρίζεται σχεδόν από το σύνολο των φορέων αυτής. Και αυτό γιατί από τη νέα περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να διέρχονται 10.000 οχήματα την ώρα, όταν σήμερα διέρχονται 5.000 οχήματα, ενώ, παράλληλα, αυξάνεται το επίπεδο οδικής ασφάλειας και μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι συμβατικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έργου, και αφορούν περίοδο 30 ετών. Η παράδοση του έργου τοποθετείται για τις 14 Μαΐου 2027.

3. Οδικός άξονας Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.
Το έργο αφορά στην αναβάθμιση του οδικού άξονα συνολικού μήκους 80 χλμ. Η διάρκεια της ΣΔΙΤ θα είναι 3 έτη κατασκευαστική περίοδος και 27 έτη λειτουργία και συντήρηση. Προσωρινός ανάδοχος αναμένεται να αναδειχθεί στο τέλος του 2024 – αρχές 2025.

4. Κάθετος άξονας Δράμα – Αμφίπολη.
Ομοίως, η διάρκεια της ΣΔΙΤ θα είναι 3 έτη κατασκευαστική περίοδος και 27 έτη λειτουργία και συντήρηση. Η έγκριση των τευχών του ανταγωνιστικού διαλόγου ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα. Προσωρινός ανάδοχος αναμένεται να αναδειχθεί στο 1ο τρίμηνο του 2025.

5. Ολοκλήρωση της σύνδεσης του 6ου Προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης με τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.
Αυτό το έργο, που εκκρεμεί από το 2000, θα αυξήσει σημαντικά τις δυνατότητες συνδυασμένων μεταφορών αλλά και τη συνολική ανταγωνιστικότητα του Λιμένα Θεσσαλονίκης. Έχει υλοποιηθεί περίπου το 40% του έργου, και εκτιμάται ότι, στο σύνολό του, θα ολοκληρωθεί το 2025.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.