Τα ρομπότ delivery, όπως ο… Serve, δεν είναι και πολύ μακριά (+videos)

H Serve Robotics είναι ήδη μια από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ταχυδιανομής στις Η.Π.Α. με το δικό της μικρό και αυτόνομο ρομπότ ονόματι Serve.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
serve robotics αυτόνομο ρομπότ delivery 2021

Για τα ελληνικά δεδομένα ένα ρομπότ που κινείται στους δρόμους της πόλης είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στις Η.Π.Α. ωστόσο αυτή η εικόνα από το μέλλον είναι ήδη πραγματικότητα και η αμερικάνικη Serve Robotics θέλει να παίξει τον δικό της ρόλο στη διαμόρφωση της κατ’ οίκο διανομής με την αξιοποίηση αυτόνομων ρομπότ.

Διαβάστε επίσης – Fraunhofer IOSB: Η ανίχνευση κόπωσης περνά στο επόμενο επίπεδο

Η νεοσύστατη αμερικάνικη start up Serve Robotics, που αποσχίστηκε σχετικά πρόσφατα από την επίσης αμερικάνικη εταιρία διανομών Postmates, έπειτα από την εξαγορά της τελευταίας από την Uber έναντι 2,65 δισ. δολαρίων Η.Π.Α., μας προτείνει το τετράροδο ρομπότ Serve, ως μία λύση με σημαντικά χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από ό,τι ένα αυτοκίνητο.


Το αυτόνομο τετράροδο ρομπότ Serve, το οποίο έχει ήδη εκτελέσει με επιτυχία μερικές χιλιάδες παραδόσεις επί αμερικάνικου εδάφους, φέρει δύο κάμερες στο εμπρός μέρος αλλά, ακόμη πιο σημαντικά, χρησιμοποιεί και το τρισδιάστατης απεικόνισης Lidar της Ouster τοποθετημένο στην κορυφή του, ώστε να αναγνωρίζει και να ξεπερνά με ευκολία τα όποια εμπόδια, χωρίς να πέφτει παράλληλα πάνω σε ανθρώπους.

Στον ενσωματωμένο του κάδο, το Serve μπορεί να μεταφέρει έως και 22,7 κιλά προϊόντων με το μέγιστο μήκος του να φτάνει στα 76,2 εκατοστά, το πλάτος λίγο πάνω από το μισό μέτρο και το ύψος στα 101,6 εκατοστά. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι τα 4,8 χλμ./ώρα και η αυτονομία του φτάνει σχεδόν στα 50 χλμ., χωρίς να επιβαρύνει τους δρόμους της πόλης αφού για την κίνηση του χρησιμοποιεί τα πεζοδρόμια.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα πρέπει να γίνουν τα συστήματα ασφάλειας στα “δύσκολα”

Οι διανομές με αυτόνομα ρομπότ αναμένεται να παίξουν τον δικό τους μεγάλο ρόλο στην μελλοντική κινητικότητα γενικότερα και στις Η.Π.Α. υπολογίζεται ήδη ως ένας κλάδος της αγοράς που αξίζει πολλά δισ. δολάρια. Εσείς τι πιστεύετε για τα ρομπότ delivery; Θα μπορούσαν να κάνουν την εμφάνιση τους και στις ελληνικές πόλεις και υπό ποιες προϋποθέσεις;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.