Τα SUV που “σαρώνουν” στην Ελλάδα – Τα 10 δημοφιλέστερα στο 5μηνο

Από την αρχή της χρονιάς έχουν ταξινομηθεί 36.417 SUV στην Ελλάδα. Ποια είναι, όμως, τα δέκα δημοφιλέστερα; Η απάντηση στο κείμενο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοφιλέστερα SUV

Στο ίδιο “μήκος κύματος” με πέρυσι κινείται η αγορά των SUV στο 5μηνο του 2024, με το μερίδιο αγοράς να εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από το 50%. Πιο συγκεκριμένα, στο 5μηνο (Ιανουάριος – Μάιος) έφτασε στο 57,01% σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Πάμε να δούμε τα δέκα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας που μετρά 36.417 ταξινομήσεις μέσα σε πέντε μήνες!

Δείτε επίσης: Η μάρκα που “παίζει” χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα – Σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις από τη δεύτερη

Στην πρώτη θέση συναντάμε το Peugeot 2008, με το γαλλικό μοντέλο να έχει 2.739 ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς. Ακολουθεί το Suzuki Vitara με 2.596 ταξινομήσεις και η τριάδα ολοκληρώνεται με το Toyota Yaris Cross των 2.578 ταξινομήσεων. Όπως βλέπετε, τα παραπάνω τρία B-SUV αναμένεται να “κονταροχτυπηθούν” μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να δούμε εν τέλει ποιο θα αναδειχθεί best seller.


Suzuki Vitara

Πάμε παρακάτω, με το τέταρτο πιο δημοφιλές να είναι το Suzuki Ignis με 1.403 ταξινομήσεις και το πέμπτο το MG ZS των 1.279 ταξινομήσεων. Για να βρούμε το πιο δημοφιλές C-SUV χρειάζεται να πάμε μέχρι την 7η θέση, εκεί όπου υπάρχει το Toyota C-HR των 1.161 ταξινομήσεων.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δέκα δημοφιλέστερα SUV ανεξαρτήτου κατηγορίας αμαξώματος. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τρία εξ’ αυτών ανήκουν στη γκάμα της Toyota.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.