Τα τρία B-SUV που επιλέγουν οι Έλληνες – Ποιο κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ

Πάμε να δούμε το Top 3 της δημοφιλέστερης κατηγορίας στην Ελλάδα, αλλά και το B-SUV μοντέλο με τιμή εκκίνησης κάτω από 20.000 ευρώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
B-SUV

Τα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) για το πρώτο τετράμηνο του 2024 μας έδειξαν ότι η B-SUV κατηγορία είναι η δημοφιλέστερη στην χώρα μας. Ενδιαφέρον έχει, λοιπόν, να δούμε τους τρεις “πρωταγωνιστές” που πέτυχαν τις υψηλότερες ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς στην ελληνική αγορά.

Δείτε επίσης: Η μάρκα που “σάρωσε” στο πρώτο τετράμηνο του 2024 – Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα

Στην πρώτη θέση από τον Ιανουάριο μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκε το Peugeot 2008, το οποίο ταξινομήθηκε 2.226 φορές. Ακολουθεί το Suzuki Vitara, εμφανώς ενισχυμένο εμπορικό, το οποίο μετρά 2.117 ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς. Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με το Toyota Yaris Cross των 1.981 ταξινομήσεων σε τέσσερις μήνες.


Ολοκληρωμένο, γαλλικό best seller με 24.500 ευρώ
Το Peugeot 2008 διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων και κινητήρων. Ενδεικτικά, προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης, diesel, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. H τιμή του ανανεωμένου Peugeot 2008 ξεκινά στην Ελλάδα από τα 24.500 ευρώ στην βασική έκδοση βενζίνης με τους 100 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Δοκιμή Suzuki Vitara

Κάτω από 20.000 ευρώ το Suzuki Vitara
Ώρα για την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου “Ποιο κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ”! Αναφερόμαστε το Suzuki Vitara, το B-SUV με ιαπωνική καταγωγή που ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 19.580 ευρώ. Το εν λόγω ποσό αφορά στην δικίνητη έκδοση με ήπια υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ., ισχύ 129 ίππων και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

ταξινομήσεις

Toyota Yaris Cross 
Σειρά έχει το Toyota Yaris Cross, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρεται σε έκδοση με έξυπνο σύστημα τετρακίνησης, αλλά και με στάνταρ το κιβώτιο e-CVT. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό μας κείμενο με τις τιμές στην ελληνική αγορά για όλες της εκδόσεις του Toyota Yaris Cross.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.