Ταξίδι στον χρόνο με ένα Honda CRX που έχει “γράψει” μόλις 17 χλμ.

Είναι το Honda CRX με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο, μιας και το μοναδικό του ταξίδι ήταν από την αντιπροσωπεία στο πάρκινγκ. Άραγε, πόσο θα πουληθεί;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CRX

Το Honda CRX είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους λάτρεις της ιαπωνικής “σχολής” και όχι μόνο. Διακρίθηκε για την αξιοπιστία του και αξίζει να υπενθυμίσουμε την ιστορία από ένα ίδιο μοντέλο που μέχρι σήμερα έχει διανύσει 1,6 εκατ. χλμ. με το ίδιο μοτέρ.

Διαβάστε επίσης: Το… αξέχαστο Honda CRX και το “μαγικό” VTEC (+video)

Αυτή τη φορά, περνάμε στην αντίπερα όχθη και σας παρουσιάζουμε ένα Honda CRX που έχει “γράψει” μόλις 17 χλμ. Αγοράστηκε από τον έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη το 1990 από την αντιπροσωπεία Honda στη Λισαβόνα και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 17 χλμ. Κατά την αγορά, ο κάτοχος το τοποθέτησε σε ειδικές βάσεις και έμεινε εκεί ακούνητο. Εννοείται, βέβαια, ότι γινόταν η καθιερωμένη συντήρηση, με αλλαγές λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων.

Σήμερα, η κατάστασή του παραμένει μοναδική! Εξωτερικά, το χρώμα “Blade Silver Metallic” βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, τα ελαστικά είναι αυτά που τοποθέτησε το εργοστάσιο και στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα εργοστασιακά προστατευτικά. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε διεξοδικά και τα πάντα λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για την έκδοση Honda CRX 16i-16, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1.590 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 124 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για κάποια έκδοση με σύστημα VTEC, χωρίς κάτι τέτοιο να μειώνει την αξία του. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όχι όμως την τιμή πώλησης, η οποία παραμένει άγνωστη και σίγουρα δεν θα είναι χαμηλή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.