Ταξινομήσεις: Αυτό είναι το best seller SUV στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο

Μία κατηγορία με τεράστιο ανταγωνισμό! Ας δούμε το best seller στα SUV, αλλά και πως διαμορφώνεται η κορυφαία πεντάδα στο πρώτο τρίμηνο του 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις SUV

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στο best seller μοντέλο στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2022 και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ποιο είναι. Τώρα, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τα πέντε δημοφιλέστερα SUV στην χώρα μας σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Ο ένας και μοναδικός εκπρόσωπος της C-SUV κατηγορίας που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα τυχαίνει να βρίσκεται και στην πρώτη θέση. Ο λόγος για το Toyota C-HR, το οποίο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο ταξινομήθηκε 731 φορές, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει ένα ποσοστό της τάξης του 13,78% στο σύνολο της εν λόγω κατηγορίας. Από εκεί και κάτω “πρωταγωνιστεί” η μικρότερη, B-SUV κατηγορία.

Αναλυτικότερα, στην δεύτερη θέση συναντάμε το νέο Toyota Yaris Cross, με το ιαπωνικό μοντέλο να καταγράφει 562 στους τρεις πρώτους μήνες του έτους. H πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Volkswagen T-Roc των 542 ταξινομήσεων. Από εκεί και πέρα, το Ford Puma άγγιξε τις 515 ταξινομήσεις και η πρώτη πεντάδα ολοκληρώθηκε με το Hyundai Kona των 481.

Όπως βλέπουμε μέσα από τα επίσημα στοιχεία, κανένα μοντέλο της μεγάλης SUV κατηγορίας (D-SUV) δεν βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα. Για την ιστορία και μόνο, λοιπόν, ας αναφέρουμε ότι η κορυφή σε αυτή την κατηγορία ανήκει στο Skoda Kodiaq των 120 ταξινομήσεων.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.