Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Έτσι διαμορφώνεται το ΤOP-10 πρώτου πενταμήνου

Από τα 10 μοντέλα... τα τέσσερα ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Δείτε ποια μάρκα "σαρώνει" το πρώτο πεντάμηνο στις ταξινομήσεις της ελληνικής αγοράς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Το πρώτο πεντάμηνο του έτους (Ιανουάριος – Μάιος) ολοκληρώθηκε και πλέον έχουν δημοσιευθεί τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται η κορυφαία δεκάδα!

Όπως συνέβη και στο πρώτο τετράμηνο, το Toyota Yaris βρίσκεται στην πρώτη θέση και εξακολουθεί να αυξάνει τη διαφορά του από το μοντέλο που το ακολουθεί. Με τις 822 ταξινομήσεις του Μαΐου, μετρά 2.443 από την αρχή του έτους και ασφαλώς βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ακολουθεί ακόμα ένα μοντέλο της supermini κατηγορίας (B-Sagment), είναι το Citroen C3 που μετρά πλέον 1.519 αντίτυπα και η τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 208, το οποίο έφτασε στις 1.387 ταξινομήσεις σε πέντε μήνες. Τέταρτο, με διαφορά μόλις ενός αυτοκινήτου βρέθηκε το Toyota C-HR, με τις 1.386 ταξινομήσεις να το κρατούν πρώτο με διαφορά στην C-SUV κατηγορία. Η κορυφαία πεντάδα ολοκληρώνεται με το Opel Corsa των 1.367 ταξινομήσεων.

Από εκεί και πέρα, το TOP-10 διαμορφώνεται ως εξής:
6η θέση: Volkswagen T-Roc με 1.277 ταξινομήσεις
7η θέση: Toyota Corolla με 1.062 ταξινομήσεις
8η θέση: Kia Stonic με 1.037 ταξινομήσεις
9η θέση: Toyota Yaris Cross με 969 ταξινομήσεις
10η θέση: Mercedes A-Class με 926 ταξινομήσεις

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.