Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Το μοντέλο που πέρασε το Toyota Corolla

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, συνήθως βλέπαμε το Toyota Corolla στην κορυφή. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον, δείτε ποιο μοντέλο πέρασε μπροστά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla

Στην δημοσίευση των ταξινομήσεων για τον μήνα Ιούνιο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και ένα ενδιαφέρον στοιχείο για το πρώτο εξάμηνο είναι πως το Toyota Corolla δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας του. Σπάνιο γεγονός, πάμε να δούμε το αυτοκίνητο που το “προσπέρασε”.

Όπως αναφέρει ο σχετικός πίνακας, στην πρώτη θέση των μικρομεσαίων οικογενειακών, κατηγορία στην οποία ανήκει το Toyota Corolla, βρίσκεται η BMW Σειρά 1. To γερμανικό hatchback από την αρχή του έτους έχει ταξινομηθεί 718 φορές, κατοχυρώνοντας μερίδιο αγοράς 10,98% στην εν λόγω κατηγορία.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε το Toyota Corolla με 674 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Citroen C4 των 603 ταξινομήσεων. Στη λίστα που ακολουθεί θα δούμε πως διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα της κατηγορίας μικρομεσαίων οικογενειακών:

BMW 1‐SERIES: 718
TOYOTA COROLLA: 674
CITROEN/DS C4: 603
AUDI A3: 535
MERCEDES A‐SERIES: 528
PEUGEOT 308: 441
CITROEN/DS C4 X: 437
HYUNDAI i30: 421
FORD FOCUS: 378
CITROEN/DS DS4: 362

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.