Ταξινομήσεις: Η δημοφιλέστερη κατηγορία στο πρώτο τετράμηνο

Τέλος πρώτου τετραμήνου! Πάμε να δούμε ποια κατηγορία επιλέγουν οι Έλληνες, αλλά και ποιο καύσιμο είναι το δημοφιλέστερο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Με την ολοκλήρωση του πρώτου τετραμήνου του έτους, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της αγοράς και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα θετικά. Συγκριτικά με το διάστημα Ιανουάριος-Απρίλιος του 2022, καταγράφεται μία αύξηση της τάξης του 38,8%, ενώ τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα έφτασαν τα 44.014 στον απόλυτο αριθμό (31.716).

Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στο πρώτο τρίμηνο να είναι αυτή των B-Segment (τα supermini τα λεγόμενα) με ποσοστό 29,8%. Ακολουθεί η κατηγορία B-SUV με ποσοστό 25,3%, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται τα μεγαλύτερα C-SUV που έφτασαν στο 21,4%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι συνολικά όλα τα SUV έχουν φτάσει να καλύπτουν το 53,7% του συνόλου της αγοράς.

Τι καύσιμο προτιμούν οι Έλληνες;
Στην πρώτη θέση για το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρίσκεται η βενζίνη με ποσοστό 44,8%. Ακολουθούν τα υβριδικά με 27,7%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πετρελαιοκίνητα με 15,5%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα Plug-In υβριδικά και τα ηλεκτρικά είναι η μοναδική κατηγορία που κατέγραψε αύξηση φτάνοντας στο 9,2%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.