Ταξινομήσεις: Η “εκτόξευση” στην ελληνική αγορά συνεχίζεται…

Δεύτερος συνεχόμενος μήνας με σημαντική αύξηση! Δείτε τι καύσιμο, αλλά και ποιες κατηγορίες αμαξώματος επιλέγουν οι Έλληνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Η έναρξη της χρονιάς στην ελληνική αγορά όσον αφορά στις ταξινομήσεις νέων μοντέλων πήγε περίφημα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ το σχετικό κείμενο), το 2023 ξεκίνησε με μία αύξηση της τάξης του 90% τον Ιανουάριο. Τώρα, δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία του Φεβρουαρίου από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και είναι επίσης ενθαρρυντικά.

Όσον αφορά στον Φεβρουάριο, οι συνολικές ταξινομήσεις άγγιξαν τις 9.960, όταν τον ίδιο μήνα το 2023 είχαν γίνει 8.495. Πρόκειται συνεπώς για μία αύξηση της τάξης του 17,8%. Στο πρώτο δίμηνο του 2023, λοιπόν, έχουμε 20.492 ταξινομήσεις νέων μοντέλων, αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 46,2% συγκριτικά με πέρυσι.

Αναφορικά με τις κατηγορίες “καυσίμων” στα νέα μοντέλα, στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η βενζίνη κατοχυρώνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 44,1% στο πρώτο δίμηνο. Ακολουθούν τα υβριδικά αυτοκίνητα με ποσοστό 26,1% και η τριάδα συμπληρώνεται με τα diesel του 19,5%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα παρουσίασαν μία αύξηση συγκριτικά με το πρώτο δίμηνο του 2022 κατά 3,9.


Πάμε και στις κατηγορίες βάσει του αμαξώματος, με την κατηγορία B-Segment να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή στο πρώτο δίμηνο με ποσοστό 34%. Ακολουθούν τα B-SUV με ποσοστό 25,3 και η τριάδα ολοκληρώνεται με τα C-SUV που κατέκτησαν το 20,5% της αγοράς. Κλείνουμε, με το επίσης εντυπωσιακό 51,7% που καταγράφουν όλα τα SUV μαζί. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 1 στα 2 αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ελλάδα είναι SUV.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.