Ελλάδα: Εκτόξευση στις ταξινομήσεις με +90% τον Ιανουαρίου

Η χρονιά ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο στην ελληνική αγορά, μιας και καταγράφηκε απίστευτη αύξηση ταξινομήσεων. Δείτε την κατηγορία που βρέθηκε στην κορυφή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Από τις 5.522 ταξινομήσεις του περσινού Ιανουαρίου, στις 10.536 τον ίδιο μήνα του 2023! “Με το δεξί” ξεκίνησε η χρονιά για την ελληνική αγορά, μιας και καταγράφηκε μία αύξηση της τάξης του 90,8% στα νέα επιβατικά μοντέλα. Πάμε να δούμε ποια κατηγορία συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Dacia: Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στις πωλήσεις λιανικής το 2022

Στην πρώτη θέση, βρίσκεται η B-Segment κατηγορία, γνωστή ως supermini στην χώρα μας, η οποία κατοχυρώνει μερίδιο της τάξης του 38,3% στην αγορά. Μάλιστα, η αύξησή της συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2022 ήταν εντυπωσιακή, μιας και άγγιξε το +16,9%. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η B-SUV κατηγορία με 24,7%, ενώ η δημοφιλέστερη τριάδα του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται με τα C-SUV που καταγράφουν 17,4%.

Αναφορικά τώρα με την επιλογή “καυσίμου”, η βενζίνη εξακολουθεί να είναι πρώτη στις προτιμήσεις με 47,2%, ακολουθούν τα υβριδικά με ποσοστό 23,9% και στη τρίτη θέση έρχεται το diesel με 19,9%. Όσο για τα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά, αυτά συγκέντρωσαν ποσοστό της τάξης του 6,8% μέσα στον πρώτο μήνα του έτους.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.