Ταξινομήσεις Μαΐου: Πρώτη η Peugeot, άφησε δεύτερη την Toyota

Μεγάλη είναι η μάχη που δίνουν Peugeot και Toyota για την πρωτιά στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας. Πάμε να δούμε τα νούμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων της φετινής χρονιάς, καθώς βγαίνουμε σιγά σιγά από τους περιορισμούς της πανδημίας και έτσι μπορούμε να δούμε που θα σταθεροποιηθεί η αγορά σε κανονικές συνθήκες (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο).

Αυτή την φορά όμως θα δούμε τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας ανά μάρκα. Πλέον, για τον Μάιο η Peugeot ήταν ο μεγάλος νικητής, καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και να αφήσει πίσω της την Toyota. Συγκεκριμένα, η γαλλική μάρκα κατέκτησε μερίδιο αγοράς 11,5% με 1.245 αυτοκίνητα, την στιγμή που η Toyota έχει μερίδιο 11,4% και 1.238 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων. Μιλάμε κυριολεκτικά για… ντέρμπι κορυφής! Την τριάδα συμπλήρωσε η VW με μερίδιο αγοράς 8,9% και 967 ταξινομήσεις.

Αυτά όμως για τον Μάιο. Γιατί από την αρχή του έτους και για τους πέντε πρώτους μήνες, η Toyota έχει καταφέρει να χτίσει και να παγιώσει μια διαφορά καθώς είναι πρώτη με μερίδιο αγοράς 13,2% (5.849 αυτοκίνητα) έναντι 11,7% της Peugeot (5.164 αυτοκίνητα). Το βάθρο ολοκληρώνει η Hyundai με μερίδιο 8,2% και 3.637 αυτοκίνητα.

Από εκεί και κάτω την πεντάδα ολοκληρώνουν οι VW και Opel με μερίδιο 7,1% και 6,7% αντίστοιχα. Τέλος, την δεκάδα ολοκληρώνουν οι Mercedes (4,6%), Suzuki (4,5%), BMW (4,2%), Nissan (4,0%) και Kia (3,9%).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr