Ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων – Αρνητικό πρόσημο μετά από σχεδόν δύο χρόνια

Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες για να καταγραφεί αρνητικό πρόσημο στην ελληνική αγορά. Δείτε τι συνέβη τον περασμένο Μάρτιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοφιλέστερα SUV

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με το πρώτο δίμηνο να καταγράφει θετικό πρόσημο. Κάτι τέτοιο άλλαξε τον περασμένο Μάρτιο, μήνας όπου καταγράφηκε αρνητικό πρόσημο στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Το sedan των Κινέζων με 6ετή εγγύηση και ισχύ έως 530 ίππους – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Με μία αναδρομή σε προηγούμενους μήνες, διαπιστώσαμε πως στην ελληνική αγορά είχε να καταγραφεί μείωση των ταξινομήσεων από τον Ιούνιο του 2022 (-20,1%). Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2024 καταγράφηκαν 12.478 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, όταν το ίδιο διάστημα πέρυσι ο αριθμός ήταν 13.284. Αυτό μεταφράζεται σε μία μείωση της τάξης του 6,1%.


“Έκλεισε” θετικά το τρίμηνο
Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι αθροιστικά η χρόνια παραμένει θετική λόγω του πολύ καλού πρώτου διμήνου. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 καταγράφηκε μία αύξηση κατά 8,6% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2023. Σε απόλυτους αριθμούς, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο, στην Ελλάδα ταξινομήθηκαν 36.681 νέα αυτοκίνητα (33.772 το αντίστοιχο διάστημα του 2023).

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.