Οι τεχνολογίες του Nissan X-Trail e-4ORCE πάνε στο… φεγγάρι! (+video)

H Nissan συνεργάζεται με την Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής Εξερεύνησης JAXA και αποδεικνύει ότι οι τεχνολογίες του X-Trail e-4ORCE μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στο φεγγάρι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Jaxa Moon project

Ειδικότερα, μέσω του πρωτοποριακού εγχειρήματος με την κωδική ονομασία “e-4ORCE Moon Trail”, η Nissan σε συνεργασία με την JAXA, μετέφερε ένα X-Trail e-4ORCE στο νησί Miyake-Jima, όπου η επιφάνεια του εδάφους προσιδιάζει με αυτή της Σελήνης.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Μειώνει το κόστος των ηλεκτρικών με νέες μεθόδους παραγωγής

Σε αυτό το εξωτικό από πλευράς μορφολογίας νησί, η ιαπωνική εταιρεία απέδειξε πώς ένα X-Trail με την τεχνολογία κίνησης σε όλους τους τροχούς e-4ORCE, μπορεί να προσφέρει σταθερή, προβλέψιμη πρόσφυση, ησυχία και άνεση στην καμπίνα σε μια ποικιλία οδηγικών συνθηκών, εντός και εκτός της Υφηλίου.


Εκτός από τα εμπορικά μοντέλα της Nissan, η τεχνολογία e-4ORCE χρησιμοποιείται από την JAXA για τον έλεγχο της κινητήριας δύναμης του σεληνιακού rover. Αξιοποιώντας αυτή τη συνεργασία με την JAXA, η Nissan απέδειξε πόσο αποτελεσματικό είναι το X-Trail, σε ακραία περιβάλλοντα όπως η επιφάνεια του φεγγαριού, σε ένα από τα νησιά νότια της Ιαπωνίας.

Διαβάστε επίσης: Η διαδρομή της Nissan προς την αυτόνομη οδήγηση (+video)

e-4ORCE: Ανώτερος έλεγχος και διαισθητικός χειρισμός
Το σύστημα e-4ORCE χρησιμοποιεί την μπαταρία για να τροφοδοτεί ένα σύστημα διπλού κινητήρα ομοιόμορφα κατανεμημένο σε κάθε άξονα για ανεξάρτητο έλεγχο των τροχών. Με το σύστημα e-4ORCE ενεργοποιημένο, οι οδηγοί ακολουθούν εύκολα την προβλεπόμενη γραμμή στροφής με ελάχιστη διόρθωση διεύθυνσης και αυτό τους επιτρέπει να αισθάνονται την ισχύ του συστήματος και να απολαμβάνουν την “εξηλεκτρισμένη” εμπειρία χειρισμού.

Η τεχνολογία e-4ORCE παρέχει συνεχή, ισορροπημένο έλεγχο πλαισίου, ανίχνευση γραμμής και ακρίβεια διεύθυνσης, για την πρόβλεψη της συμπεριφοράς του οδηγού και αντιστάθμιση των κοινών αποκρίσεων όπως η υποστροφή, διατηρώντας την ισορροπία στην καμπίνα, για μια πιο ευχάριστη εμπειρία στο αυτοκίνητο.

Με το e-4ORCE, η ροπή κατανέμεται μπροστά και πίσω ιδανικά για να μεγιστοποιηθεί η πρόσφυση των ελαστικών, ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος και την κατάσταση του οχήματος, ενώ το φρενάρισμα ελέγχεται ξεχωριστά, για κάθε έναν από τους τέσσερις τροχούς.

Χάρη σε αυτόν τον ακριβή έλεγχο του συστήματος με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ και τις δυνατότητες διανυσματικής ροπής πέδησης, το όχημα διατηρεί τη σωστή πορεία, είτε ο δρόμος είναι βρεγμένος – γλιστερός, είτε καλύπτεται από χιόνι. Το κλειδί για την ισορροπία του οχήματος στο δρόμο είναι η ισορροπημένη κατανομή ισχύος από το σύστημα διπλού κινητήρα, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε 1/10000ο του δευτερολέπτου, πολύ πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά μηχανικά συστήματα τετρακίνησης.

Επιπλέον πλεονέκτημα του e-4ORCE για όλους τους επιβάτες είναι η άνετη διαδρομή, με ελάχιστη διαμήκη “βουτιά” του αμαξώματος κατά την επιβράδυνση, χάρη στο ισχυρό αναγεννητικό φρενάρισμα. Το φαινόμενο της “βουτιάς” καταστέλλεται, ελέγχοντας την αναγεννητική ισορροπία μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η άνεση, η ησυχία και η ικανότητα οδήγησης του οχήματος σε δύσβατα εδάφη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.