Τέλη κυκλοφορίας 2022: Ποσά πληρωμής, κατάθεση πινακίδων και ό,τι πρέπει να γνωρίζεις

Η πλατφόρμα για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι πλέον ενεργή. Ας δούμε τι ποσό θα πληρώσουμε φέτος και με ποιους τρόπους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τέλη κυκλοφορίας

Μέσω της πλατφόρμας MyCar της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) μπορούν πλέον οι κάτοχοι αυτοκινήτων να βρουν το ψηφιακό έντυπο πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας του 2022. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη αφού υπάρχει το σκανάρισμα του QR Code για ηλεκτρονική πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πατώντας εδώ, οι ιδιοκτήτες οχημάτων μεταφέρονται στην εφαρμογή MyCar και στη συνέχεια επιλέγουν “ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας”. Συμπληρώνουν ΑΦΜ, αριθμό κυκλοφορίας και έτος. Κατευθείαν θα εμφανιστεί το ποσό, αλλά και το QR Code. Εννοείται ότι η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω web banking και με την χρήση του κωδικού RF, ο οποίος αναγράφεται ακριβώς κάτω από το ποσό.

Ακολουθεί το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο καθένας ανάλογα με την ημερομηνία ταξινόμησης, τον κυβισμό ή τις εκπομπές ρύπων διαμορφώνεται ως εξής:

Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου 2021, εκτός αν δοθεί, όπως συνηθίζεται, παράταση. Όσοι δεν καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο στο 100% της αξίας των τελών κυκλοφορίας, δηλαδή τα διπλά. Για τους κατόχους πιστωτικών καρτών υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Κατάθεση πινακίδων
Οι ιδιοκτήτες μπορούν μέσω της εφαρμογής MyCar να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας πατώντας εδώ και εν συνεχεία επιλέγοντας “Ψηφιακή Ακινησία/Κυκλοφορία”. Στη συνέχεια επιλέγουν “Αίτηση Ακινησίας Οχήματος” και δηλώνουν ότι το όχημα θα φυλάσσεται σε κλειστό και περιφραγμένο χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του αυτοκινήτου σε περίπτωση που αυτό έχει τεθεί σε ακινησία τιμωρείται πολύ αυστηρά. Σε τέτοια περίπτωση επιβάλλεται στον παραβάτη πρόστιμο πληρωμής των τελών κυκλοφορίας + πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής + διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ (σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο αυξάνεται στα 30.000 ευρώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.