Τελικά πόσα άτομα χωράνε σε ένα Suzuki Vitara… (+video)

Και πριν βιαστείτε να απαντήσετε στην σχετική ερώτηση για το πόσα άτομα χωράνε σε ένα Suzuki Vitara καλύτερα να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πόσα άτομα χωράνε σε ένα Suzuki Vitara 2023 video

Πέντε, δέκα, δεκαπέντε… Όχι δεν μετράμε για να παίξουμε κρυφτό αλλά για να δούμε τελικά πόσα άτομα κατάφεραν να χωρέσουν στην καμπίνα ενός καινούργιου Suzuki Vitara!

Διαβάστε επίσης -Suzuki Hayabusa: Γενέθλια και επετειακή έκδοση για το ιαπωνικό Γεράκι

Η απόπειρα να στριμωχτεί μέσα στο Vitara ένας απίστευτος αριθμός ατόμων έγινε από την Suzuki Iberica με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ισπανία με την απόπειρα να αντιστοιχεί και στην κατάρριψη κάποιου σχετικού παγκόσμιου ρεκόρ που δεν κατονομάζεται.

Όπως θα δείτε και εσείς στο ακόλουθο video οι άνθρωποι της Suzuki Iberica επέλεξαν teenagers για την επιτυχή έκβαση τους εγχειρήματός τους με στόχο να δουν πόσοι από αυτούς μπορούν να χωρέσουν στην καμπίνα του πενταθέσιου, σύμφωνα με τη νομοθεσία, SUV της ιαπωνικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 Mild Hybrid

Τα άτομα έπρεπε να στριμωχτούν στην κατά τα άλλα ευρύχωρη για πέντε άτομα καμπίνα του Vitara αλλά και να παραμείνουν εκεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσουν να κατοχυρώσουν το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο μάλλον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η απόπειρα της Suzuki Iberica στέφθηκε τελικά από επιτυχία, ενώ από ό,τι φαίνεται θα μπορούσαν να μπουν και μερικά ακόμη άτομα, έστω και με κάποια επιπλέον δυσκολία. Πριν δείτε το video μαντέψτε και εσείς τον αριθμό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.