Τελικά θα δούμε από τη Honda ένα νέο S2000;

Οι φήμες για την παρουσίαση μια νέας γενιάς S2000 από τη Honda δεν λένε να κοπάσουν και μια κρίσιμη γι' αυτές ημερομηνία δεν βρίσκεται πλέον και πολύ μακριά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000 2022 φήμες

Αναμφίβολα στη σύγχρονη ιστορία της Honda, το S2000 κατέχει περίοπτη θέση ως ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα των τελευταίων ετών, ένα μοντέλο που έχει ακόμη τους δικούς του φανατικούς ακόλουθους σε όλο τον κόσμο παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει -κιόλας- 13 χρόνια από τότε που σταμάτησε η παραγωγή του.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα ήταν ένα καινούργιο Honda Integra Type R;

Από τότε οι φίλοι της ιαπωνικής εταιρείας έχουν μείνει με την απορία αν η Honda μπει ξανά στη διαδικασία να παρουσιάσει μια νέα γενιά S2000, η οποία παράλληλα θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη από πλευράς φιλοσοφίας.


Με το πρώτο S2000 παραγωγής να κάνει την εμφάνισή του το 1999 στα 50ά γενέθλια της ιαπωνικής εταιρείας, το 2024. Τότε η Honda θα γιορτάζει τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, ενώ θα κλείνουν και 25 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του ιαπωνικού roadster.

Η συγκεκριμένη χρονολογία για την παρουσίαση ενός νέου S2000 έχει ακουστεί και στο παρελθόν, ενώ “συνοδευόταν” και από πληροφορίες που υποτίθεται ότι έρχονταν από πρόσωπα εντός του ιαπωνικού κολοσσού. Αυτές οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ελαφρύ και ισχυρό πισωκίνητο roadster στα πρότυπα του αυθεντικού, με μεγάλες όμως διαφορές κάτω από το καπό.

Διαβάστε επίσης – Soichiro Honda: Από τα ανταλλακτικά της Toyota στην κορυφή του κόσμου!

Στη θέση του εμβληματικού πολύστροφού ατμοσφαιρικού κινητήρα των δύο λίτρων και 240 ίππων θα βρίσκεται ο δίλιτρος υπετροφοδοτούμενος του Civic Type R με την απόδοση να εκτοξεύεται κοντά στους 350 ίππους. Μια κίνηση που ίσως να μην ευχαριστήσει το κοινό του S2000, θα ήταν όμως απαραίτητη στην εποχή των πολύ αυστηρών προδιαγραφών ρύπων και με τους Ιάπωνες να μην δείχνουν πρόθεση να σχεδιάσουν από την αρχή ένα τέτοιο μηχανικό σύνολο, κυρίως λόγω κόστους.

Σε κάθε περίπτωση και παρά την έμπνευση που θα παίρνει από το αυθεντικό, το όποιο επόμενο Honda S2000 σίγουρα δεν θα μοιάζει με το μοντέλο που παρουσίασε παρουσίασε πρόσφατα ο σχεδιαστής του ψηφιακού κόσμου Marouane Bembli, ο οποίος είναι γνωστός και με το παρατσούκλι “The Sketch Monkey”.

Παίρνοντας ως βάση το S2000, ο Bembli δεν πρωτοτύπησε στο ελάχιστο και ουσιαστικά προχώρησε σε επιφανειακές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα του ιαπωνικού roadster, στον πίσω προφυλακτήρα και τα εμπρός φτερά, ενώ άλλαξε και τους τροχούς με μεγαλύτερους. Με λίγα λόγια παρουσίασε ένα υπάρχον βελτιωμένο S2000 και όχι ένα καινούργιο μοντέλο που θα μπορούσε να σταθεί σχεδιαστικά το 2022 πόσο μάλλον σε δύο χρόνια από τώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.