Τέλος εποχής για το Renault Scenic

Κάποτε η πρακτικότητα ήταν συνυφασμένη με μοντέλα σαν το Renault Scenic! Τώρα η "SUVποίηση" της αγοράς οδηγεί στην κατάργησή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Scenic

Αν μία κατηγορία είναι θέμα χρόνου να εκλείψει από την αγορά, αυτή είναι σίγουρα η MPV, τα γνωστά σε όλους μας και ως πολυμορφικά. Άλλο ένα μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας ολοκληρώνει τον κύκλο του, είναι το Renault Scenic, το οποίο κατάφερε να μείνει στην παραγωγή από το 1996 μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Renault Clio E-TECH Hybrid 140 PS

Η γαλλική εταιρεία γνωστοποίησε το τέλος της εποχής του, ενώ σύντομα από τους τιμοκαταλόγους της σε όλη τη χώρα θα αφαιρεθεί και το μεγαλύτερο Grand Scenic. Η ιστορία του συγκεκριμένου μοντέλου ξεκίνησε το 1996 και η πρώτη γενιά, βασιζόμενη στο Megane, κατάφερε να πωληθεί σε 2,8 εκατ. αντίτυπα.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε και η σημαντικότερη διάκριση για το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και αναδείχθηκε “Ευρωπαικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”. Η επιτυχία του Scenic οδήγησε κι άλλες εταιρείες να προχωρήσουν σε παραγωγή τέτοιου είδους μοντέλων, εξαίρεση δεν αποτέλεσαν ούτε εταιρείες σαν την BMW και την Mercedes-Benz που προσέφεραν στο κοινό παρόμοιες, πολυμορφικές προτάσεις.

Το 2003 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του Scenic και απέκτησε μία έκδοση που μπορούσε να μεταφέρει ακόμα και 7 επιβάτες, ενώ το 2009 παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά. Η επιτυχημένη πορεία για το Renault Scenic συνεχίστηκε με αποτέλεσμα οι Γάλλοι να παρουσιάσουν την τέταρτη γενιά το 2016 και μία ανανεωμένη εκδοχή προς τα τέλη του 2020.

Σε μία εποχή που η πρακτικότητα είναι συνυφασμένη με τα SUV, τα πολυμορφικά μοντέλα γνώρισαν την απόρριψη του κοινού. Γρήγορα ήρθε η πτώση των πωλήσεων και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέσα στο 2021, στο εργοστάσιο στην πόλη Douai της Γαλλίας κατασκευάστηκαν μόλις 16.000 αντίτυπα του Scenic.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.