Τέλος (πάλι) στις μεταβιβάσεις σε ανασφάλιστα Ι.Χ. και με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας

Η ΑΑΔΕ και το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία θα ανταλλάσσουν στοιχεία και έτσι θα κλειδώνουν την δυνατότητα μεταβίβασης σε Ι.Χ. με... εκκρεμότητες

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Τέλος στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων, εάν δεν έχουν καταβληθεί προηγουμένως τα τέλη κυκλοφορίας όχι μόνο του έτους που μεταβιβάζεται το όχημα αλλά και όλων των προηγούμενων, βάζει απόφαση του υπουργού Επικρατείας Κυριάκου Πιερρακάκη (αυτό βέβαια ήταν κάτι που ήδη ίσχυε, οπότε προφανώς κάποιο κενό υπήρχε και έγιναν μεταβιβάσεις σε αυτοκίνητα με εκκρεμότητες…).

Στο στόχαστρο μπαίνουν και τα ανασφάλιστα οχήματα καθώς θα διεξάγονται εξονυχιστικοί ηλεκτρονικοί έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα οχήματα είναι ασφαλισμένα.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία θα ανταλλάσσουν στοιχεία και θα κάνουν εκτεταμένες διασταυρώσεις τόσο για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας όσο και για την ασφάλιση των αυτοκινήτων.


Σύμφωνα με την απόφαση, διατίθεται στο Πληροφοριακό Σύστημα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Αδειών Κυκλοφορίας» του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η διαδικτυακή υπηρεσία «Στοιχεία Τελών Κυκλοφορίας (Α.Α.Δ.Ε.)». Σκοπός διάθεσης της διαδικτυακής υπηρεσίας είναι η αναγκαιότητα ελέγχου ότι έχουν καταβληθεί προηγουμένως τα τέλη κυκλοφορίας προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση οχήματος.

Πλέον μέσω εφαρμογών διαλειτουργικότητας των συστημάτων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της ΕΛΑΣ, στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί πως δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με πράξη της αστυνομικής αρχής, από την οποία επιστρέφονται μόνο εάν ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει το αποδεικτικό καταβολής των τελών κυκλοφορίας, καθώς και του οφειλόμενου, κατά περίπτωση, προστίμου ή αποδεικτικό στοιχείο περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]