Τέλος στις κλήσεις στο παρμπρίζ… Γίνονται ψηφιακές!

Αλλάζουν όλα στις τροχαίες παραβάσεις. Έρχεται η Online βεβαίωση και είσπραξη των προστίμων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παραβάσεις Τροχαία

Κλείνουν τα… «παραθυράκια» για το «σβήσιμο» των κλήσεων με την ψηφιοποίηση της διαδικασίας βεβαίωσης των τροχαίων παραβάσεων. Πλέον, οι κλήσεις θα είναι ηλεκτρονικές και θα περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Με τις «ηλεκτρονικές» κλήσεις και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος θα έχει άμεσα εικόνα για το αν έχει υποπέσει σε κάποια παράβαση η οποία έχει βεβαιωθεί από τις αστυνομικές αρχές ή αν πρέπει να καταβάλλει κάποιο πρόστιμο, η πληρωμή του οποίου θα γίνεται επίσης μέσω διαδικτύου.

Η ψηφιοποίηση της διαδικασίας βεβαίωσης τροχαίων παραβάσεων θα φέρει αλλαγές και στο point system. Οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τους πόντους ποινής, που έχουν συγκεντρώσει εξαιτίας των παραβάσεων στις οποίες έχουν υποπέσει, όπως το εάν κινδυνεύουν ή όχι να «χάσουν» το δίπλωμά τους.

Υπενθυμίζεται πως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ταυτότητα του οχήματος (στο OpenCar), ο κάθε πολίτης θα βλέπει για το όχημά του τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας, αν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, αν το όχημά του βρίσκεται σε κίνηση ή ακινησία και αν έχει κλαπεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr