Τέρας 500 ίππων το VW Touareg από τον οίκο ABT

Μία γενναία αύξηση της ισχύος και μερικές αισθητικές «πινελιές» ήταν αρκετές για να μεταμορφωθεί το VW Touareg. Αυτό είναι το δημιούργημα του οίκου ABT...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι ιπποδυνάμεις στην κατηγορία των ισχυρών SUV έχουν ξεφύγει για τα καλά, αλλά ο οίκος ABT Sportsline δεν αρκείται σε εργοστασιακές τιμές. Έτσι, προχώρησε στην αναβάθμιση του VW Touareg προσφέροντας αυξημένη ισχύ, αλλά και αισθητικές αναβαθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: To Audi RS Q8 ως φονέας supercars με 900 ίππους!

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, ο επίσημος βελτιωτικός οίκος της φίρμας προσφέρει προγραμματισμό της ECU. Αυτή και μόνον η αλλαγή είναι αρκετή για να «απογειώσει» τον twin-turbo V8 κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 4 λίτρων και όχι μόνο.


Η ισχύς αυξάνεται από τους 422 ίππους στους 500, ενώ η ροπή από τα 900 Nm φτάνει τα 970. Ενδιαφέρον θα είχε γνωρίζουμε και το αντίκτυπο της βελτίωσης στις επιδόσεις. Ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ώρα από τον γερμανικό οίκο. Παρόμοια αναβάθμιση υπάρχει και για τον μικρότερο κινητήρα πετρελαίου. Εκεί η ισχύς αυξάνεται από τους 289 στους 330 ίππους.

Audi RSQ8-R: Επετειακή έκδοση με τελική 315 χλμ./ώρα (+video)

Οι βελτιώσεις δε σταματούν εκεί, με τους μηχανικούς του γερμανικού οίκου να προσφέρουν ζάντες μεγέθους έως 22 ιντσών, αλλά και ελατήρια χαμηλώματος. Στο εσωτερικό του VW Touareg υπάρχουν επενδύσεις τύπου alcantara ενώ, τέλος, στις πόρτες τοποθετήθηκε φωτισμός εισόδου με το λογότυπο του οίκου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού βελτιωτικού οίκου ABT-Sportsline.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.