Τεράστια αύξηση στα ηλεκτρικά της Mercedes στην Ελλάδα – Οι “πρωταγωνιστές” της επιτυχίας

Μέσα στο 2023, οι ταξινομήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes "εκτοξεύθηκαν". Δείτε τα μοντέλα που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes

Με την ολοκλήρωση του έτους, η Mercedes προχώρησε στον απολογισμό σχετικά με τις ταξινομήσεις στην ελληνική αγορά. Πέρα από την συνολικά θετική εικόνα του 2023 σε εμπορικό επίπεδο, ενδιαφέρον έχει να δούμε ένα “στατιστικό” που εντυπωσιάζει πραγματικά. Ο λόγος για τα ηλεκτρικά μοντέλα με το αστέρι στο καπό, τα οποία εκτοξεύθηκαν κατά 71% συγκριτικά με το 2022.

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz E-Class – Απλά… το καλύτερο luxury sedan στον κόσμο!

Όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία, τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της σημείωσαν σημαντική αύξηση ύψους 71% σε σχέση με το 2022 στην Ελλάδα. “Πρωταγωνιστές” σε αυτή την τεράστια επιτυχία ήταν δύο κυρίως δύο μοντέλα, η EQA και η EQE, οι οποίες πρωτοστάτησαν σε πωλήσεις στις κατηγορίες τους (C-SUV & E αντίστοιχα).


Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχεία είναι η εξαιρετική πορεία των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in hybrid (xEV) μοντέλων Mercedes-Benz, η οποία αντικατοπτρίζεται στις συνολικές πωλήσεις των xEV μοντέλων της μάρκας στη χώρα μας: από τα 15.215 οχήματα αυτής της κατηγορίας, τα 1.672 έχουν το σήμα με το αστέρι στο καπό τους.

Ταξινομήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο
Στον παγκόσμιο χάρτη, οι πωλήσεις του Ομίλου Mercedes-Benz αυξήθηκαν κατά 1,5% και ανήλθαν στις 2.491.600 μονάδες το 2023. Η Mercedes-Benz Cars πέτυχε πωλήσεις 2.043.800 μονάδων, παραμένοντας στο ίδιο επίπεδο πωλήσεων με το 2022. Κλείνοντας, εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις για τα οχήματα “Top-End “ συμπ. της Mercedes-Maybach (+19%), της G-Class (+11%) και της Mercedes-AMG (+4%) το 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.