Τερματισμός για τον μοναδικό Έλληνα αγωνιζόμενο στο Rally Dakar

Συμμετέχοντας στην πιο δύσκολη κατηγορία μοτοσικλετών ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να τερματίσει για δεύτερη φορά στον πιο δύσκολο Rally Raid αγώνα του κόσμου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του μοναδικού Έλληνα αγωνιζόμενου στο φετινό Rally Dakar καθώς ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να περάσει μία ακόμη φορά τη γραμμή του τερματισμού του θρυλικού αγώνα πάνω στη μοτοσικλέτα του και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Διαβάστε επίσης – Citroen Racing: Τα νέα χρώματα και γραφικά του C3 Rally2 2024

Ο Έλληνας αναβάτης έλαβε μέρος στο Rally Dakar 2024 όπου και αγωνίστηκε στην κατηγορία Original by Motul, στην κατηγορία μοτοσικλέτας όπου οι αναβάτες τρέχουν στον αγώνα χωρίς υποστήριξη και θεωρείται η δυσκολότερη.


Βασίλης Μπούδρος BMW Motorrad 2023

Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 5 Ιανουαρίου, ο Μπούδρος κατάφερε να κατακτήσει την 78η θέση της γενικής κατάταξης και την 17η θέση στην κατηγορία του. Το 2022 είχε συμμετάσχει ξανά στο Rally Dakar όπου ήταν ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που είχε τερματίσει, αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Διαβάστε επίσης: McLaren Honda MP4/6: Για πραγματικούς πιλότους!

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Βασίλης Μπούδρος έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου ενώ από την περσινή χρονιά αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα με συμμετοχές σε ποικίλες δράσεις που αφορούν εκδηλώσεις τόσο του BMW Group Hellas, όσο και του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων.

Η BMW Motorrad Hellas συγχάρηκε και επίσημα με σχετική ανακοίνωση την επίδοση το κατόρθωμα του Μπούδρου στο Rally Dakar με τον αναβάτη να αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” από όλους του φίλους του θρυλικού αγώνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.