Γερμανία: Ποια είναι η μόνη μάρκα αυτοκινήτου με αύξηση πωλήσεων το 2020;

Η Tesla "καλπάζει" ακόμα και στη Γερμανία, η οποία παραδοσιακά είχε πάντα ισχυρή βιομηχανία οχημάτων. Δείτε τις πωλήσεις που κατέγραψε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συμπεριλαμβάνονται εταιρείες κολοσσοί με τεράστιο αριθμό πωλήσεων ανά έτος. Σε αυτό το δύσκολο ενιάμηνο του 2020, όμως, στην εγχώρια αγορά της Γερμανίας μόνο η Tesla κατάφερε να πετύχει θετικό πρόσημο πωλήσεων.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις στην Ελλάδα ανά έτος 2010-2019 

Οι εικόνα που παραθέτουμε απεικονίζει τις πωλήσεις που κατέγραψε η κάθε εταιρεία στη Γερμανία μέσα στους πρώτους εννέα μήνες του 2020. Στην τελευταία στήλη βλέπουμε μία σύγκριση σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης χρονιάς. Αυτό, λοιπόν, που έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι πως ακόμα και στην αγορά της Γερμανίας, μόνο η Tesla σημείωσε αύξηση.


Σίγουρα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την παγκόσμια οικονομία λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Η πτώση των πωλήσεων είναι μέχρι ένα σημείο αποτέλεσμα αυτής της δυσμενούς κατάστασης. Ωστόσο, δε γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς ότι πράσινη ένδειξη υπάρχει μόνο στην Tesla.

Η αμερικανική εταιρεία είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 24,5%, με τον απόλυτο αριθμό να αγγίζει σε αυτούς τους εννέα μήνες τα 11.217 αυτοκίνητα. Μάλιστα, αυτή η επίδοση καταγράφηκε λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου “Gigafactory Berlin”. Από τον Ιούλιο του 2021, όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών Tesla στη Γερμανία, η τιμή τους θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική στην τοπική αγορά. Αυτό θα συμβεί διότι θα απαλλάσσονται από τον εισαγωγικό δασμό ύψους 10%.

Μεγαλύτερη πτώση στη Γερμανία κατέγραψαν οι smart (-78,5%), Dacia (-46,9%) και Opel (45,5%). Συνολικά και ανεξαρτήτου μάρκας καταγράφηκε μία πτώση στις πωλήσεις της τάξης του 25,5%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.