Θα σπάει χρονόμετρα και ταχύμετρα η Bugatti Mistral Roadster

Η Bugatti έπειτα από την παρουσίαση της Mistral Roadster τον Αύγουστο είχε σιγή ασυρμάτου για το νέο μοντέλο. Μέχρι σήμερα όπου οι άνθρωποι της μάρκας ανέφεραν πως η τελική του θηρίου θα ξεπερνάει τα 420 χλμ./ώρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Mistral Roadster

Για όσους δεν θυμούνται η νέα Mistral Roadster είναι επί της ουσίας ένα open-top διθέσιο όχημα βασισμένο στη Chiron. Με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις ωστόσο, που σε αρκετούς θα θυμίσουν τις Divo και La Voiture Noire. Βέβαια τα πίσω φώτα, θυμίζουν την Bolide, επιτρέποντας στη φίρμα να εγκαταστήσει αεραγωγούς ανάμεσα στα τόξα που δημιουργούνται, με στόχο την αποδοτικότερη ψύξη του κινητήρα.

Το κόσμημα της μηχανολογίας που θα κινεί την Mistral Roadster δεν είναι άλλο από τον quad-turbo W16 της Bugatti, στη διαμόρφωση που χρησιμοποιεί η Super Sport. Δηλαδή έχουμε ένα μοτέρ 8 λίτρων με 16 κυλίνδρους που αποδίδει 1.600 ίππους και 1.600 Nm ροπής.

Ο κινητήρας αυτός θα είναι ο τελευταίος που θα μπει σε αυτοκίνητο παραγωγής, μιας και η Bugatti το ρίχνει στον εξηλεκτρισμό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μηχανικών της μάρκας η τελική ταχύτητα της Mistral αναμένεται να ξεπεράσει τα 420 χλμ./ώρα στην λειτουργία της μέγιστης τελικής ταχύτητας που θα έχει.

Σε αυτό το mode η αεροτομή θα «χαμηλώνει» αυτόματα στην κατώτερη θέση της ώστε να μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση και η Mistral να φτάνει στη μέγιστη ταχύτητά της. Η Bugatti θα κατασκευάσει την Mistral Roadster σε μόλις 99 αντίτυπα, με τιμή κτήσης 5 εκατ. ευρώ. Αλλά μην κάνετε πλάνα για την αγορά της, αφού και τα 99 κομμάτια έχουν προπωληθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.