Θα “τσίπαρες” το χέρι σου για να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο; (+videos)

Πράγματι, ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Το τσιπ στο χέρι αντί για κλειδί είναι κάτι που έχει συμβεί και μάλιστα όχι μία φορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο τρόπος με τον οποίο θα ανοίγει ένα αυτοκίνητο, αλλά και το σχήμα των κλειδιών ήταν θέματα που απασχόλησαν αρκετά τις εταιρείες στο πέρασμα του χρόνου. Πλέον, βρισκόμαστε στην εποχή των keyless συστημάτων και του ξεκλειδώματος με χρήση των έξυπνων συσκευών. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν και ακραίες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν αρκούνταν σε αυτές τις τεχνολογίες και προτίμησαν να αυτοσχεδιάσουν. Το αποτέλεσμα; Μετράμε ήδη δύο ανθρώπους που έχουν ενσωματωμένο τσιπ στο χέρι τους για να ξεκλειδώνουν το Tesla τους.

Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια 

Αρχικά, αξίζει να γνωρίζουμε ότι πλέον αρκετά σύγχρονα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με σύστημα Keyless. Πρόκειται για τεχνολογία ανίχνευσης του κλειδιού όταν ο κάτοχος του οχήματος πλησιάζει. Έτσι, ένα άγγιγμα στο χερούλι αρκεί ώστε η πόρτα να ξεκλειδώσει και ο οδηγός να εισέλθει στο όχημα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και περιπτώσεις όπου το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει από το smart phone ή μέσω επαφής ειδικής κάρτας. Για παράδειγμα, στην περίπτωση των μοντέλων της Tesla, υπάρχει μία κάρτα, η οποία φέρει στο εσωτερικό της ένα chip. Μπορεί να μην είχε περάσει ποτέ από το μυαλό των μηχανικών της Tesla, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, οι οποίοι επέλεξαν να τοποθετήσουν αυτό το τσιπ στο χέρι τους προκειμένου να μην χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους την κάρτα-κλειδί.

Πρόκειται για μία γυναίκα με το προσωνύμιο Amie DD, η οποία εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού και για έναν άντρα από την πολιτεία της Γιούτα με το όνομα Ben Workman. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να χάσει στο μέλλον τα κλειδιά του.

Τέλος, από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να απολαμβάνουν τα Tesla τους γιατί η μεταπώλησή, αν χρειαστεί, μάλλον δε θα είναι και τόσο απλή διαδικασία. Στα videos που ακολουθούν θα δούμε πως η Amie DD και ο Ben Workman ξεκλειδώνουν πλέον το αυτοκίνητό τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.