Θεσσαλονίκη: Φίδι μέσα σε κινητήρα – Εικόνες από την “επιχείρηση” απομάκρυνσης

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνσή του φιδιού από τον κινητήρα. Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε η "Ομάδα εθελοντών για την διάσωση ζώων"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φίδι

Ένα παράξενο συμβάν έλαβε χώρα πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρήκε στον χώρο του κινητήρα ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρων, ενώ για την απομάκρυνσή του χρειάστηκε να επέμβει ομάδα εθελοντών.

Παράξενα: Η μοναδική κυκλική γέφυρα και ο λόγος που κατασκευάστηκε (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική δημοσίευση, το φίδι βρέθηκε κάτω από το καπό και παγιδεύτηκε. Οι εθελοντές δέχθηκαν κλήση από την Πυροσβεστική και δημοσίευσαν εικόνες από την “επιχείρηση” απελευθέρωσης. Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της σελίδας “Animal Rescue and Defence Squad”:


“Κλήση από την πυροσβεστική υπηρεσία για τρίτη συνεχόμενη μέρα για απομάκρυνση ερπετού από όχημα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άνοιξε το καπό και είδε έναν λαφιάτη να κάθεται ήρεμος στο μοτέρ. Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνση του ζώου που ήταν τυλιγμένο γύρω από το μοτέρ του οχήματος λόγω του μεγέθους του (1,5 μ )”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.