Θεσσαλονίκη: Η μοτοσυκλέτα απαιτεί σεβασμό και δεν συγχωρεί λάθη (+video)

Ο αναβάτης χάνει το έλεγχο του πίσω μέρους και η μοτοσυκλέτα "καρφώνεται" ακυβέρνητη σε σταθμευμένο όχημα. Όλα αυτά... στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θεσσαλονίκη

Η οδήγηση μοτοσυκλέτας σε αστικό περιβάλλον με “πυκνή” κυκλοφορία απαιτεί τεράστια προσοχή. Κάτι τέτοιο, φαίνεται πως δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τον οδηγό, είτε από απροσεξία, είτε από έλλειψη εμπειρίας να χάνει τον έλεγχο και να “καρφώνεται” σε σταθμευμένο όχημα.

Το τροχαίο ατύχημα που θα δείτε στο video που ακολουθεί σημειώθηκε στην οδό Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εδώ και κάποιες εβδομάδες και είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους της πόλης. Ο αναβάτης προσπάθησε να μπει στον δρόμο, αλλά στην προσπάθειά του να επιταχύνει έχασε τον έλεγχο του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας. Στη συνέχεια, προσπάθησε να αποφύγει το κράσπεδο και το αποτέλεσμα ήταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού να φύγει “ακυβέρνητη” προς άλλη κατεύθυνση.

Ξεκάθαρα από τύχη, αποφεύχθηκε η σύγκρουση με ταξί. Ωστόσο ο οδηγός δεν αντέδρασε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η μηχανή να κινηθεί θα μερικά μέτρα “ακυβέρνητη” και εν τέλει να συγκρουστεί με σταθμευμένο. Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια) και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.


Ακολουθεί το σχετικό video, το οποίο δημοσιεύθηκε στον κανάλι του τοπικού μέσου “Thestival” στο Youtube.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.