Θεσσαλονίκη: Στον περιφερειακό με πατίνι, 90+ χλμ./ώρα και χωρίς κράνος (+video)

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Δείτε νεαρό να κινείται με πατίνι στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με περισσότερα από 90 χλμ./ώρα και χωρίς εξοπλισμό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πατίνι θεσσαλονίκη

Είναι από τις περιπτώσεις που δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις ένα συμβάν. Το τραγικό video που θα δείτε μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα τον περιφερειακό της συμπρωτεύουσα. Οδηγός αυτοκινήτου καταγράφει νεαρό με πατίνι να κινείται με την απίστευτη ταχύτητα των 90+ χλμ./ώρα χωρίς να φέρει τον παραμικρό εξοπλισμό.

Κ.Ο.Κ.: Τι ισχύει πλέον για ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια κ.α.

Σίγουρα η νομοθεσία γύρω από τα πατίνια είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη, οι κίνδυνοι του να κυκλοφορούν ανάμεσα σε αυτοκίνητα είναι υπαρκτή, αλλά τουλάχιστον έχει νομοθετηθεί το όριο των 25 χλμ./ώρα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, μιλάμε για ένα απίστευτο συμβάν, μιας και ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα 90+ χλμ./ώρα, σχεδόν τετραπλάσια από αυτή που επιτρέπεται για ένα πατίνι.


Βγήκε στον περιφερειακό, όπου το όριο ταχύτητας ορίζεται στα 90 χλμ./ώρα και κινούνταν στο ρυθμό των αυτοκινήτων. Ακόμα πιο απογοητευτικό είναι το γεγονός ότι ο νεαρός αναβάτης δεν έφερε τον παραμικρό εξοπλισμό. Ούτε κράνος, ούτε επιγονατίδες!

Το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύθηκε από τον δημοσιογράφο Άγγελο Αγγελίδη. “Εγώ κινούμαι με 90 χλμ./ώρα στην μεσαία λωρίδα και με προσπερνά από αριστερά ένα πατίνι”, θα τον ακούσετε να λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Thessaloniki” πατώντας εδώ. Πριν δείτε το video, υπενθυμίζουμε ότι τα Ε.Π.Η.Ο (Ελαφριά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα) απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δρόμους που έχουν όριο ταχύτητας άνω των 50 χλμ./ώρα, ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης έχει όριο 90 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.