Σείριος Σ.Ε.Α.-Το “φάντασμα” της Εθνικής Οδού (+video)

Κάποτε στον Σ.Ε.Α. Σείριος γινόταν το αδιαχώρητο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων “ΣΕΑ ΣΕΙΡΙΟΣ”, κατασκευάστηκε στο 43ο χλμ. του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας το 1996 και κόστισε περίπου 15.000.000 ευρώ (σε σημερινά χρήματα γιατί τότε είχαμε δραχμές στην Ελλάδα). Η ονομασία του προέρχεται από το λαμπρότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό και σημαίνει “φωτεινός”.

Δείτε επίσης: Το κρυφό μήνυμα στο σήμα της Hyundai και η αλλαγή του λόγω κορωνοϊού

Περιλαμβάνει δύο κεντρικά κτίρια εξυπηρέτησης ταξιδιωτών (που συνδέονται με μεταλλική γέφυρα – εστιατόριο), πρατήρια καυσίμων, πλυντήρια, σταθμούς ελέγχου, καταστήματα κ.τ.λ. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε οπλισμένο σκυρόδεμα και δομικός χάλυβας.


Διαβάστε ακόμη: Η διαφορά της ισχύς ανάμεσα σε HP και PS και πως μετριέται

Για πολλά χρόνια, ήταν σημείο συνάντησης αλλά και Must για όσους χρησιμοποιούσαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε σταματήσει εκεί. Παλιά γινόταν το αδιαχώρητο. Fast food κάθε λογής, ηλεκτρονικά παιχνίδια, καφέ, καταστήματα παιχνιδιών κλπ. αποτελούσαν πόλο έλξης.

Highlight φυσικά η γέφυρα με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, στις οποίες μπορούσες να βλέπεις τα αυτοκίνητα να περνούν από κάτω σου καθώς τρως! Πλέον, ο Σείριος παρακμάζει… Δεν είναι αυτό που ίσως κάποιοι έχουμε στο μυαλό μας από τότε. Σχεδόν άδειος, χωρίς τραπέζια και κυρίως χωρίς επισκέπτες… Ποιος θα το πίστευε πως κάποτε θα εξελισσόταν σε… φάντασμα της Εθνικής Οδού, το οποίο δεν θα βλέπει κανείς;

Ας δούμε πιο κάτω το video που ανέβηκε στο κανάλι “up stories” στο youtube και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κτήριο αλλά και την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό σήμερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]