Θρυλικά Honda του παρελθόντος απέναντι σε νέα (+video)

Μοντέλα της Honda που έγραψαν ιστορία απέναντι σε σύγχρονες δημιουργίες. Μάχη ανάμεσα σε Honda S2000, NSX και πολλά άλλα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda

Στην σύγχρονη εποχή των turbo κινητήρων, τα αυτοκίνητα έχουν γίνει σημαντικά γρηγορότερα. Συμβαίνει, άραγε, το ίδιο και στα μοντέλα της Honda; Αυτή τη φορά, θα δούμε στην ίδια ευθεία αυτοκίνητα σαν τα Honda S2000, αλλά και σύγχρονες δημιουργίες, όπως για παράδειγμα το νέο Honda Civic Type R.

Πριν πάμε στο σχετικό video, αξίζει να τονίσουμε ότι το Honda S2000… μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για την έκδοση S2000 CR, η οποία εξοπλίζεται με τον F22C. Ο συγκεκριμένος κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό όλων των Honda S2000 AP2, είναι υπερκυβισμένος στα 2.157 κ.εκ. και αποδίδει 241 ίππους. Στο Club Racer συναντάμε κρεμαγιέρα με μικρότερο βήμα, πιο σφικτή ανάρτηση και πιο άκαμπτο πλαίσιο.

Λίγο πιο δίπλα, βρίσκεται το Acura Integra Type R, το οποίο καλείται να αποδείξει την αξία του απέναντι στο σύγχρονο μοντέλο. Φέρει ατμοσφαιρικό κινητήρα B18 χωρητικότητας 1.797 κ.εκ., ο οποίος στροφάρει μέχρι τις 8.600 σ.α.λ. και με την συνεισφορά του VTEC αγγίζει τους 190 ίππους στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Το τρίτο “old school” μοντέλο είναι το μοναδικό Honda NSX, το οποίο τροφοδοτείται από V6 3λιτρο κινητήρα με τεχνολογία VTEC. Ο πρώτος κινητήρας παραγωγής με μπιέλες τιτανίου και σφυρήλατα έμβολα αποδίδει 274 ίππους, οι οποίοι περνούν στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων. Εννοείται ότι δεν απουσιάζει και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.