Θυμόσαστε το Bluebird; Δείτε γιατί το έκανε έτσι η Nissan

Οι Ιάπωνες γιορτάζουν 35 χρόνια από την έναρξη παραγωγής του εργοστασίου στο Sunderland της Αγγλίας και το κάνουν μετατρέποντας σε ηλεκτρικό το Nissan Bluebird.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό Nissan Bluebird Sunderland 2021

Η επιλογή του Nissan Bluebird από την ιαπωνική εταιρεία για αυτή την επέτειο δεν είναι τυχαία καθώς αυτό ήταν και το πρώτο μοντέλο που βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το 1986.

Διαβάστε επίσης – Euro NCAP: Δείτε πώς τα πήγε το Nissan Qashqai στις δοκιμές πρόσκρουσης (+video)

Το αμιγώς ηλεκτρικό πλέον Nissan Bluebird, ονομάζεται “Newbird” και για την κίνηση του χρησιμοποιεί συστοιχία μπαταριών, ηλεκτρικό κινητήρα αλλά και ηλεκτρονικά από LEAF. Την μετατροπή του ανέλαβε η βρετανική Kinghorn Electric Vehicles, μια εταιρεία που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland και εξειδικεύεται στις μετατροπές κλασικών οχημάτων σε αμιγώς ηλεκτρικά χρησιμοποιώντας μεταχειρισμένους κινητήρες, μπαταρίες και ηλεκτρονικά συστήματα από LEAF.


Η μετατροπή είναι εκτεταμένη και εκτός από την τοποθέτηση του συστήματος κίνησης του LEAF στο Bluebird, περιλαμβάνει την τοποθέτηση της μπαταρίας των 40 kWh, αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις στα συστήματα υδραυλικού τιμονιού, πέδησης και θέρμανσης για να μπορούν να τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και αλλαγές στην ανάρτηση για να υποστηρίξει το πρόσθετο βάρος από τις συστοιχίες των μπαταριών. Οι τελευταίες έχουν τοποθετηθεί μπροστά αλλά και στο πορτμπαγκάζ του “Newbird” για καλύτερη κατανομή βαρών.

Το αυτοκίνητο επαναφορτίζεται μέσω της αρχικής θύρας πλήρωσης καυσίμου, που πλέον παρέχει πρόσβαση στη θύρα φόρτισης. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί με ισχύ έως και 6,6 kW και ο αρχικός πίνακας οργάνων του οδηγού έχει συνδεθεί στο σύστημα EV για να μπορεί ο μετρητής καυσίμου να δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Ως μια “αναφορά” στις ηλεκτρικές αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου, το αυθεντικό σήμα της Nissan στο καπό, φέρει πλέον οπίσθιο φωτισμό LED.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Nissan

Αν και δεν έχει επίσημη έγκριση Τύπου, η αυτονομία του ηλεκτρικού Bluebird υπολογίζεται σε περίπου 210 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με τη Nissanτα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα.

Τα νεορετρό χρώματα του αμαξώματος επιμελήθηκε η Nissan Design Europe, με έδρα το Λονδίνο, συνδυάζοντας σχεδιαστικά στοιχεία της καταναλωτικής τεχνολογίας της δεκαετίας του 1980 με τις τάσεις στην αισθητική του 21ου αιώνα.

Το εργοστάσιο του Sunderland εγκαινιάστηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 1986 και λειτουργεί μέχρι σήμερα έχοντας κατασκευάσει συνολικά 10,5 εκατ. αυτοκίνητα.
Ο αριθμός του προσωπικού που απασχολείται στο βρετανικό εργοστάσιο αυξήθηκε από 430 το 1986, σε 6.000, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξακολουθούν να εργάζονται ακόμα και σήμερα στο Nissan LEAF, 19 άτομα που ξεκίνησαν το 1986.

Ως το πρώτο μοντέλο που βγήκε από τις γραμμές του εργοστασίου το 1986, το Bluebird έμεινε στην παραγωγή έως και το 1990 και παρήχθη συνολικά σε 187.181 αντίτυπα. Για την κατασκευή ενός Bluebird χρειάζονταν τότε 22, ενώ σήμερα ο χρόνος αυτός έχει πέσει για το Nissan LEAF στις 10 ώρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.