Τι είναι το κιβώτιο “Stepless” της Opel;

Ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων λανσάρει η Opel, δίνοντας έμφαση στην ομαλή λειτουργία του. Ας δούμε τι είναι το "Stepless", όπως το ονομάζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα γενιά του Opel Astra θα “συνοδεύεται” πλέον και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων “Stepless” σχεδόν άπειρων σχέσεων. Με αυτόν τον τρόπο, η γερμανική φίρμα έρχεται να βρει τη “χρυσή τομή” ανάμεσα στην ομαλή λειτουργία και την αποδοτικότητα.

Διαβάστε επίσης: Τι κοινό έχει αυτό το Opel Kadett με το Corsa-e; 

Το νέο προηγμένο κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση (εξ’ ου και το όνομα “Stepless”) ξεκινά την εμπορική του πορεία από τα Astra hatchback και station wagon. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λτ. απόδοσης 146 ίππων, το νέο σασμάν σηματοδοτεί τον ερχομό μιας αθόρυβης και πιο οικονομικής μετακίνησης.

Η Opel αναφέρει ότι στην περίπτωση του Astra επιτυγχάνονται έως 21% χαμηλότερες εκπομπές CO2 από τον προκάτοχό του. Μάλιστα, αυτό συμβάλλει και στην επίτευξη του στόχου μείωσης των εκπομπών CO2 κάτω από τον αριθμό ορόσημο των 100 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο (NEDC1).

Η λειτουργία του είναι όμοια με αυτή ενός τυπικού CVT κιβωτίου και, πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε πως ακριβώς λειτουργεί. «Η αρχή λειτουργίας είναι έξυπνη και απλή. Αντίθετα με ένα παραδοσιακό αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής, ένα “Stepless” κιβώτιο έχει δύο τροχαλίες συνδεδεμένες με έναν ιμάντα. Η διάμετρος των τροχαλιών μεταβάλλεται συνεχώς δημιουργώντας διαφορετικές σχέσεις μετάδοσης», αναφέρει ο Peter Naumann, αρχιμηχανικός αυτόματων κιβωτίων της γερμανικής φίρμας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώτη εφαρμογή τέτοιου κιβωτίου από την Opel έγινε το 2002 στο Vectra C. Ωστόσο, η καριέρα του “CVTronic” κράτησε λίγο, με την παραγωγή στο εργοστάσιο του Szentgotthard στην Ουγγαρία να σταματά το 2005.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.