Τι κάνει τα σύγχρονα μοντέλα ευάλωτα σε κλοπή; Τι πρέπει να προσέχουμε

Δείτε γιατί τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ευάλωτα σε κλοπή και τι πρέπει να κάνουμε για να τα προφυλάξουμε από τους επίδοξους κλέφτες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπή αυτοκινήτου

Θα περιμέναμε πως με την πρόοδο της τεχνολογίας τα αυτοκίνητα θα γίνονταν ακόμη πιο ασφαλή και θα θωρακίζονταν απέναντι στην κλοπή. Κάτι τέτοιο όμως, όπως φαίνεται δεν ισχύει, αφού όχι μόνο δεν έχουν θωρακιστεί, αλλά όσο πιο σύγχρονα είναι τόσο πιο εύκολα μπορεί να κλαπούν.

Τουλάχιστον, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα της γερμανικής λέσχης αυτοκινήτου ADAC, η οποία αναφέρει ενδεικτικά πως τα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με keyless entry (σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί) είναι πιο ευάλωτα από τα υπόλοιπα. Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί, καθώς από τα 234 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον σχετικό έλεγχο και ήταν εξοπλισμένα με το συγκεκριμένο σύστημα, μόλις τρία διέθεταν ικανοποιητική προστασία κατά της κλοπής.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η έρευνα της ADAC, η παραβίαση των αυτοκινήτων χωρίς κλειδί γίνεται πολύ εύκολα με τον ειδικό εξοπλισμό, που μπορεί να βρεθεί στο internet και είναι είναι μάλιστα και αρκετά φθηνός σε αγορά. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως υπάρχουν συσκευές που καταγράφουν το σήμα του κλειδιού ενός αυτοκινήτου keyless και το εκπέμπουν στη συνέχεια στο αυτοκίνητο ενισχύοντάς το. Έτσι, ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου θεωρεί πως είναι κοντά ο ιδιοκτήτης με το κλειδί και ξεκλειδώνει τις πόρτες, ενώ δίνει και τη δυνατότητα εκκίνησης του μοτέρ.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει η ερώτηση “πως μπορεί να προστατευθεί ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου με σύστημα keyless entry;”. Η απάντηση που δίνει η ADAC είναι πως θα πρέπει να έχουμε το κλειδί σε μία εκ των ειδικών θηκών (σ.σ. faraday cage), που κυκλοφορούν προς αγορά, οι οποίες περιορίζουν την εκπομπή σήματος και επομένως και την κλοπή του από άλλες συσκευές. Ακόμη, τονίζει πως παραδοσιακά συστήματα ασφάλειας όπως σύστημα κλειδώματος του τιμονιού είναι αποτελεσματικά καθώς μπορούν να καθυστερήσουν ή και να αποτρέψουν τον επίδοξο κλέφτη.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video που ετοίμασε η γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]