Το supercar που εκθρόνισε το Toyota GR Yaris

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα supercar με το απόλυτο Toyota GR Yaris; Διαβάστε σε ποιον τομέα οι Σουηδοί κατάφεραν να εκθρονίσουν τους Ιάπωνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι κοινό ανάμεσα στην εξωπραγματική Koenigsegg Gemera και την κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris; Η απάντηση είναι “ναι” και ασφαλώς σχετίζεται με τους κινητήρες των δύο μοντέλων.

Toyota GR Yaris: Άνοιξαν οι παραγγελίες! +Τιμή στην Ευρώπη

Τα δύο αυτοκίνητα μπορεί να «απέχουν» πολύ τεχνολογικά, αλλά έχουν κινητήρες που πέρασαν από την πρώτη θέση της λίστας των ισχυρότερων τρικύλινδρων παραγωγής. Μέχρι την ημέρα που αποκαλύφθηκε η Koenigsegg Gemera, το Toyota GR Yaris ήταν το αυτοκίνητο με τον ισχυρότερο κινητήρα τριών κυλίνδρων που μπαίνει σε αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας. Υπενθυμίζουμε ότι εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1.618 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 261 ίππους και 360 Nm ροπής.

Gemera: Το πρώτο 4θέσιο Koenigsegg, με 1.726 ίππους! (+video)

Η έλευση της νέας Koenigsegg Gemera ήρθε να εκθρονίσει το ιαπωνικό μοτέρ από την κορυφή. Πλέον ο ισχυρότερος τρικύλινδρος του πλανήτη είναι ένας 2λιτρος twin-turbo κινητήρας που ζυγίζει μόλις 70 κιλά. Έχει σχέση συμπίεσης 9,5:1 και στροφάρει έως τις 8.500 σ.α.λ. Αποδίδει 608 ίππους και 600 Nm ροπής από τις μόλις 2.000 σ.α.λ. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι γίνεται ταυτόχρονα και ο ισχυρότερος 2λιτρος παραγωγής.

Ο κινητήρας της Koenigsegg Gemera εξοπλίζεται με ξηρό κάρτερ και ο έλεγχος της κίνησης των βαλβίδων γίνεται με την τεχνολογία «freevalve», χωρίς την κλασσική διάταξη με εκκεντροφόρους. Η κίνηση των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής είναι ανεξάρτητη και εξαρτάται από τις συνθήκες οδήγησης. Γίνεται μέσω ηλεκτρομαγνητικών ενεργοποιητών και μειώνει την κατανάλωση έως και 20%.

Ο νέος ισχυρότερος τρικύλινδρος κινητήρας του πλανήτη μπορεί να κινείται με αιθανόλη δεύτερης γενιάς, ή με μεθανόλη, ή με καύσιμο E85.

Στο video που ακολουθεί παίρνουμε μια ιδέα από την τεχνολογία “Freevalve” αλλά σε τετρακύλινδρο μοτέρ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.