Τι οδηγεί ο Αποστόλης Τότσικας; (+video)

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνει τα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου που πολλοί θα ήθελαν. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Βρείτε μας στο

Η BMW Hellas δημιούργησε ένα νέο video το οποίο ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube και σε αυτό πρωταγωνιστεί η νέα BMW Z4 αλλά και ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας.

Μέσα από τη θέση οδήγησης της ολοκαίνουργιας BMW Z4 ο Αποστόλης Τότσικας, που καθιερώθηκε μέσω της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», κάνει πράξη τα όνειρά του διευρύνοντας την επαγγελματική του πορεία με νέους ρόλους και ευκαιρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο «ταξίδι» αυτό της αναζήτησης και της προσωπικής εξέλιξης που τον συντροφεύει η νέα BMW Z4 Roadster, ο Αποστόλης Τότσικας προτρέπει τον καθένα από εμάς να θέτει υψηλούς στόχους, να πιστεύει σε αυτούς, να σκέφτεται έξω από τα συνηθισμένα και να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες, χωρίς όμως να ξεχνάει ποτέ τον προορισμό.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr