Τι σημαίνει το βελάκι αυτό; Σε ποιο αυτοκίνητο το πρωτοείδαμε; (+video)

Σε πολλά αυτοκίνητα, εδώ και χρόνια, υπάρχει ένα βελάκι δίπλα από την ένδειξη αντλίας καύσιμου. Ας δούμε τι σημαίνει και σε ποιο αυτοκίνητο πρωτοεμφανίστηκε

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλές φορές είναι να απορείς με την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Και αυτό γιατί οι σχεδιαστές/δημιουργοί τους, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, προσπαθώντας να ενημερώσουν τον οδηγό για όλα.

Ένα από τα πιο παράξενα σύμβολα που πολλοί μάλιστα αγνοούν είναι και το βελάκι δίπλα στην αντλία καυσίμου που υπάρχει σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Τι σημαίνει όμως αυτό; Γιατί είναι εκεί;

Αυτό το βελάκι λοιπόν, ενημερώνει τον οδηγό για την πλευρά στην οποία βρίσκεται το καπάκι της υποδοχής της αντλίας (η τάπα με άλλα λόγια). Έτσι, ο οδηγός γνωρίζει πως να σταθμεύσει στο βενζινάδικο από την σωστή πλευρά και δεν θα χρειάζεται να τραβήξει τη μάνικα ή να ταλαιπωρηθεί αν αυτή δεν φτάνει στην υποδοχή.


Φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο κυρίως σε όσους νοικιάζουν αυτοκίνητο ή σε όσους χρησιμοποιούν διαφορετικά αυτοκίνητα συχνά, γιατί όσοι έχουν δικό τους αυτοκίνητο αργά ή γρήγορα θα μάθουν από ποια πλευρά είναι η υποδοχή για τη μάνικα της αντλίας.

Ποιο ήταν όμως το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο σύμβολο; Σύμφωνα με την έρευνά μας λοιπόν, το πρώτο αυτοκίνητο που είχε βελάκι που να δείχνει την πλευρά στην οποία βρίσκεται η υποδοχή για την μάνικα της αντλίας καυσίμου ήταν η Mercedes W123 του 1976.

Σε αυτήν, όταν η στάθμη καυσίμου ήταν πολύ χαμηλά, το λαμπάκι που άναβε δεν ήταν στρογγυλό, όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα, αλλά ισοσκελές τρίγωνο με την κορυφή του να δείχνει προς τα δεξιά (δείτε το χαρακτηριστικό σύμβολο, στα αριστερά του πίνακα οργάνων, δίπλα από τον δείκτη της στάθμης καυσίμου).

Πιο κάτω ακολουθεί και το σχετικό video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]